2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک شاغل بودن خانومها

285 بازدید | 37 پست

سلام عزیزان 

شبتون بخیر، پیرو تاپیکی که در مورد شاغل بودن خانومها بود خواستم نظر خودم و بگم 

اول بگم بنده معلم رسمی آموزش و پرورش هستم و از هجده سالگی ( از زمان ورود به دانشگاه ) حقوق داشتم خودم ، تو اون تاپیک اکثر خانومها گفته بودن باید شاغل باشیم تا زیر منت شوهرمون نباشیم و دستمون تو جیب خودمون باشه و تحقیر نشیم 

با خوندن اینا واقعا تعجب کردم و یه سوال برام پیش اومد 

شنیدن حرفهای کارفرما ( رئیس،مدیر) و ارباب رجوع باعث نمیشه ناراحت بشید یا احساس حقارت کنید ؟؟ اونوقت درخواست پول از همسرتون باعث حس حقارت میشه؟؟ واقعا چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟😔😶.....

به خدا قسم پول کمی که همسر آدم بده خییییلی بهتر از پول زیادیه که با سر و کله زدن با ارباب رجوع و مدیر و ... به دست میاد 

خانومهای خانه دار عزیزم تو رو خدا حسرت خانومهای شاغل و نخورید با مهربونی و افتخار نیاز هاتون و به همسرتون بگید و ازشون درخواست کنید مطمئن باشید نه نمیگن ، شاغل بودن خیلی سخته ، خوشحال باشید که همسرتون تو سرما و گرما صبح زود از خونه میزنن بیرون و با هزاران نفر سر و کله میزنن به خاطر رفاه شما ،،، و شما تو خونه هستید .. می‌دونم کار خونه سخته و تمومی نداره ولی به خدا قسم کار مردها هم سخته ، بهشون افتخار کنید و خدارو هزار مرتبه شکر کنید ....

خود من هم با وجود شاغل بودن ولی با افتخار از همسرم خرجی میگیرم و نیاز های مالیم و همیشه به همسرم میگم و ایشون در حد توان تمام تلاششون و برای برطرف کردن نیازهام میکنن 

ذات مردها اینه که ازشون درخواست کنید ، اونا علم غیب ندارن که خودشون نیازهای شما رو نشنیده برطرف کنند ، پس با‌ افتخار نیازهاتون و در میون بزارید با مردهای زندگیتون و قدرشون و بدونید 

همه ی شوهرا مثل هم نیستن

بعضی شوهرا مهربونی و افتخار نمیفهمن چیه

خداتو شکر کن شوهر بد ندیدی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث فقط براورده شدن نیاز نیست 

ادم کل عمرش تو خونه باشه بخ.ره و بخوابه با خرج بقیه انگار یه سربار تن پروره 

شاغل بودن باعث احساس مفید بودن میشه 

کار که فقط براوردن نیاز های مادی نیست 

ادم دوست داره کار کنه که بدونه عمرش به بطالت نگذشته 

شما هم اگه راست میگی نرو سرکار

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.

وقتی خیانت میبینی وقتی در اوجی و یهو همه چیز بهم میریزه اون وقت میفهمی پشتوانه مالی داشتن یعنی چی مستقل بودن یعنی چی اون موقع است که هیچ چیز نمیتونه مجبورت کنه بمونی ازادی با دلت تصمیم بگیری نه از روی نیاز

من كه حقوقم همسرمم كلا توي حساب مشتركمونه اما اميدوارم كسي حرفتون رو جدي نگيره هيج چيز جاي استقلال مالي رو نميكيره حس مفيد بودن توي جامعه بودن بهترين حس عالمه 

بحث فقط براورده شدن نیاز نیست  ادم کل عمرش تو خونه باشه بخ.ره و بخوابه با خرج بقیه انگار یه سر ...

براي بقيه ميگه وگرنه الان استعفا ميداد ميذاشت يكي كه نياز داره بره سر كار 

همه ی شوهرا مثل هم نیستن بعضی شوهرا مهربونی و افتخار نمیفهمن چیه خداتو شکر کن شوهر بد ندیدی

همسر من هم انسان کاملی نیستن‌ عزیزم ، کلا هیچکس کامل نیست ، خودمون مگه کم عیب و ایراد داریم ؟؟

بعضی خانوما همسرشو اصن ساپورتشون نمیکنن مجبورن.ولی جدا از مسعله پول بنظرم مستقل بودن و از نظر روحی و ...

کارهای رسمی و اداری واقعا آدم و از نظرفکری نابود می‌کنه ، حالا تایم کاری من کوتاهه ولی وقتی میرسم خونه واقعا خسته ام 

به نظرم اگر کار واسه خود آدم باشه خییییلی بهتره اینکه واسه هیچ سازمان و ارگانی کار نکنی 

براي بقيه ميگه وگرنه الان استعفا ميداد ميذاشت يكي كه نياز داره بره سر كار 

ن عزیزم اتفاقا وقتی بچه ام دنیا اومد دوست داشتم بزارم کنار حتی اقدام هم کردم ولی من خرید خدمات یا پیمانی نیستم و باید چهارصد پونصد میلیون پول بدم برای در اومدن از این کار 

من كه حقوقم همسرمم كلا توي حساب مشتركمونه اما اميدوارم كسي حرفتون رو جدي نگيره هيج چيز جاي استقلال م ...

توی جامعه بودن فقط با کار کردن نیست به نظرم ، یعنی خانومهایی که خانه دار هستن تو جامعه نیستن ؟؟؟

توی جامعه بودن فقط با کار کردن نیست به نظرم ، یعنی خانومهایی که خانه دار هستن تو جامعه نیستن ؟؟؟

اصلا تفاوت زيادي از نظر اطلاعات بين اوني كه كار ميكنه با كسي كه فقط از فضاي مجازي اطلاعات ميگيره هست خود من امروز يه مشكلي رو براي خانواده حل كردم كه به پول ايران پنجاه ميليون تومان به نفع خانواده شد به همسرم گفتم اينم از مزاياي كناري كارم 😁