سلام عزیزان
شبتون بخیر، پیرو تاپیکی که در مورد شاغل بودن خانومها بود خواستم نظر خودم و بگم
اول بگم بنده معلم رسمی آموزش و پرورش هستم و از هجده سالگی ( از زمان ورود به دانشگاه ) حقوق داشتم خودم ، تو اون تاپیک اکثر خانومها گفته بودن باید شاغل باشیم تا زیر منت شوهرمون نباشیم و دستمون تو جیب خودمون باشه و تحقیر نشیم
با خوندن اینا واقعا تعجب کردم و یه سوال برام پیش اومد
شنیدن حرفهای کارفرما ( رئیس،مدیر) و ارباب رجوع باعث نمیشه ناراحت بشید یا احساس حقارت کنید ؟؟ اونوقت درخواست پول از همسرتون باعث حس حقارت میشه؟؟ واقعا چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟😔😶.....
به خدا قسم پول کمی که همسر آدم بده خییییلی بهتر از پول زیادیه که با سر و کله زدن با ارباب رجوع و مدیر و ... به دست میاد
خانومهای خانه دار عزیزم تو رو خدا حسرت خانومهای شاغل و نخورید با مهربونی و افتخار نیاز هاتون و به همسرتون بگید و ازشون درخواست کنید مطمئن باشید نه نمیگن ، شاغل بودن خیلی سخته ، خوشحال باشید که همسرتون تو سرما و گرما صبح زود از خونه میزنن بیرون و با هزاران نفر سر و کله میزنن به خاطر رفاه شما ،،، و شما تو خونه هستید .. میدونم کار خونه سخته و تمومی نداره ولی به خدا قسم کار مردها هم سخته ، بهشون افتخار کنید و خدارو هزار مرتبه شکر کنید ....
خود من هم با وجود شاغل بودن ولی با افتخار از همسرم خرجی میگیرم و نیاز های مالیم و همیشه به همسرم میگم و ایشون در حد توان تمام تلاششون و برای برطرف کردن نیازهام میکنن
ذات مردها اینه که ازشون درخواست کنید ، اونا علم غیب ندارن که خودشون نیازهای شما رو نشنیده برطرف کنند ، پس با افتخار نیازهاتون و در میون بزارید با مردهای زندگیتون و قدرشون و بدونید