2777
2789

سلام 

یه دارو خریدم ازپزشک بوک 

چیزی مختلف فرستادن هرچی روش رو خوندم دیدم اونکه میخوام نیست بازش کردم درش شکسته 

نه زیر بار میرن که دارو چیزی که میخوام نیست نه زیر بار میرن دست پیک بوده اسیب دیده 

انقدر بحث کردم باهاشون میگه بیار دفترمرکزی پول داروتو بگیر 

با سختی پول رو جور کردم هزار تومن رو کسی به کسی نمیبخشه 

بی اندازه ناراحتم 

اگر نیاز داشتید هیچ وقت ازشون خرید نکنید   

حالا چرا باید پربازدید شه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙁

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟
چون احساس کردم میخوام جاییکه کلاهم رو برداشتن همه بشناسن

درستشم همینه ، اینجور سایتا باید معرفی بشن به خصوص تو کشورما که هیچ نظارت قانونی درستی رو فضای مجازی و خرید اینترنتی وجود نداره