2777
2789

آیا کاری بود که در بارداری نکرده باشید و الان پشیمان باشید

یا چیز خوبی که بهتر بود می‌خوردید و نخورید 

لطفا اگر تجربه ای دارید بهم بگید الان باردارم نمی‌خوام بعدا پشیمان بشم که چرا فلان کار را نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی بارداری خوبی داشتم 

تا آخرین روز رفتم سرکار 😂

البته کارم سبک بود ...

توصیه میکنم ورزش کنین.اگر ورزشکار نیستین پیاده روی آروم هر روز داشته باشین...

من تا ماه ششم حتی دمبل هم میزدم😁

زایمان طبیعی داشتم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

به فکر ترک های شکم و پوستم نبودم و الان شبیه بادکنک باد خالی شدست شکمم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من الان باردارم نمیتونم غذا بخورم فقط میوه  ن میتونم گوشت بخورم ن لبنیات خیلی ناراحتم حسرت میخ ...

ماه چند هستی

دارو تقویتی میخوری؟ سرم میزنی؟؟ 

بچه کم نمیاره از بدنت می‌کشه

بدن خودت ضعیف میشه 

سعی کن هر طور شده به زور همه چی بخوری 

دوستم میگفت شیر نمیخوره دندان هاش پودر شدن تو دهنش البته بچه سوم بوده

حسرت میخورم چرا انقدر مظلوم بودم

شوهرم اصلا حواسش نبود واسه من خوراکی مقوی بخزه

خودمم زبون نداشتم بگم 

باز خداروشکر بچم رشدش خوب بود ولی بازم ناراحتم واسش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏