2777
2789
عنوان

درد زیاد پهلوی سمت چپ؟!

4953 بازدید | 36 پست

سلام خانمها

این درد سمت چپ پهلو ( از محدوده پهلو تا تخمدان چپ) میتونه از علامت تخمکگزاری باشه؟؟

امروز ۱۳سیکلم هستم و دوره هام کوتاه ۲۷روزه ست

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

من چون هیچ وقت ترشح نداشتم این ماه از بعد از پاکی عرق رازیانه خوردم به امید اینکه برای رشد فولی  کمک‌کننده باشه..

از امروز در حد دو سه بار کم ترشح تخم‌مرغی داشتم بعد هم این درد رفته رفته زیاد شد...

میتونه نشانه تخمکگزاری باشه؟

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله برای تخمک گزاری  برای همه پیش میاد اگه خیلی شدید شد برو دکتر ولی اگه ته طبیعی

واقعا؟؟

یعتی هر ماه در زمان تخمکگزرای شما این درد پهلو رو تجربه میکنید؟؟

من چون هیچ وقت ترشح نداشتم این ماه از بعد از پاکی عرق رازیانه خوردم به امید اینکه برای رشد فولی &nbs ...

احتمالا برآب تخمک گزاری

ترشحات اگر تخم مرغی طبیعی حتی اگه خیلی زیاد ولی اگه ابکی و پنیری عفونت 

من چون هیچ وقت اصلا ترشح نداشتم گفتم اینماه رازیانه بخورم شاید اگر فولی رشد نمبکمه کمک کننده باشه

درد پهلدم یه خالتیه اینکار نفخ زیاااد پیچیده توی پهلوم جوری که دولا دولا راه میرم

واقعا؟؟ یعتی هر ماه در زمان تخمکگزرای شما این درد پهلو رو تجربه میکنید؟؟

بله 

من وقتی هنوز پریود نشده بودم حدودا ۱۲ سالگیم هم این دردو داشتم رفتم دکتر گفت چند ماه آینده پریود میشم واسه همونه

من چون هیچ وقت اصلا ترشح نداشتم گفتم اینماه رازیانه بخورم شاید اگر فولی رشد نمبکمه کمک کننده باشه د ...

دردش شدید؟

مدام درد داری؟

یا میگیره ول می گنه؟

میتونی دردشون تحمل کنی؟

دردش شدید؟ مدام درد داری؟ یا میگیره ول می گنه؟ میتونی دردشون تحمل کنی؟

اره تحمل کردنیه

یکسره ست دردش

یه حالتیه انگاری نفخ زیاااد توی پهلوم پیچیده

و میدونم امروز روزیه که قاعدتا باید تخمکگزاری انجام شه

اره تحمل کردنیه یکسره ست دردش یه حالتیه انگاری نفخ زیاااد توی پهلوم پیچیده و میدونم امروز روزیه ک ...

بنظر طبیعی

ولی اگه دوران قاعدگی هم این دردو داشتی یا شدید بود برو دکتر ممکنه عفونت باشه

بنظر طبیعی ولی اگه دوران قاعدگی هم این دردو داشتی یا شدید بود برو دکتر ممکنه عفونت باشه

ممنون از نظرتون عزیزم

نه توی دوران پریودم درد ندارم

و اینکه هیچ وقت سابقه عفونت و کیست نداشتم

پس میتونم امیدوار باشم که برای تخمکگزرایه؟؟

چون میگم من هیچ وقت ترشح ندارم حدسم اینه که تخمکگزاری صورت نمیگیره😐

اره تحمل کردنیه یکسره ست دردش یه حالتیه انگاری نفخ زیاااد توی پهلوم پیچیده و میدونم امروز روزیه ک ...

از عرق رازیانه لست عزیزم .‌‌‌‌‌منم هروقت میخورم اینطوری میشه . در کل چون ذازیانه خاصیتش باد رو میکنه . یعنی بادبر هست 

من هروقت میخورم اینطوری میشم

این ماه هم بعد از پریودی شروع کردم به دمنوش رازیانه ، تا زمانی ک میخوردم این درد همرام بود . وقتی قطع کردم بعد سه روز بهتر شد دردش . ولی قشنگ باد و از سیستمت خارج میکنه خیلی خوبه  

از عرق رازیانه لست عزیزم .‌‌‌‌‌منم هروقت میخورم اینطوری میشه . در کل چون ذازیانه خاصیتش باد رو میکنه ...

اخه من توی دوره ای که رازیانه میخوردم اینطور نشدم که

من از رو ۵پری خوردم تا روز ۱۱

و این درد پهلوی من روز ۱۳سیکلم بود که روز تخمکگزاری بود 

میخام‌مطمین شم این نشونه تخمکگزاری مثبت بوده یا نه

چون من ترشح هیچی هیچ وقت ندارم و نمیتونم تشخیص بدم که ازاد شده یا نه