2777
2789

اگ کسی هس ک خودش یا از فامیلاش اونجا درس خونده لطفا جواب بدید 🙏

خابگاه دخترانه داره دانشگاه ازاد؟؟ شهریه چقدر هس؟؟ غذا چی با خودمونه یا اونا میدن؟؟ 

سلام عزیزم برای میخچه پات چیکار کردی

والا اول در حد نیم ساعت با ی پارچه بش سیر بستم ک کل پامو سوزوند وحشتناک بود دردش اما از داروی سالیسیلیک اسید بود فک کنم استفاده کردم دو س روز بعد خوب شد و دراومد 

برا مصرف این دارو اول باید پاتو چن دقیقه تو لب ولرم و گرم بزاری بعد با ی خلال دارو رو ب اون محل بزنی و آروم آروم فشار بدی ب عمق نزدیکتر شی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اول در حد نیم ساعت با ی پارچه بش سیر بستم ک کل پامو سوزوند وحشتناک بود دردش اما از داروی سالیسی ...

خیلی ممنون عزیزم 

من سالیسیلیک اسید میزنم و چسب میخچه 

الان دور میخچه کامل سفت و سفید شده 

تو اینطوری شدی 

خیلی ممنون عزیزم  من سالیسیلیک اسید میزنم و چسب میخچه  الان دور میخچه کامل سفت و سفید شد ...

آره دقیقا منم اینجوری شدم 

ببین از دارو استفاده کن مصرفشو قطع نکن بعد سعی کن وقتی راه میری بش فشار نیاری 

من ی بار ک رفتم حموم وقتی اومدم بیرون عین ی نخود بود خودش دراومد

آره دقیقا منم اینجوری شدم  ببین از دارو استفاده کن مصرفشو قطع نکن بعد سعی کن وقتی راه میری بش ...

روزی دو سه بار بهش سالیسیلیک اسید میزنم و چسب میخچه

فقط چون بازاریابم خودت میدونی ک همش حرکت کردنه 

امروز دورش هم سفید و سفت شده 

ترسیدم فکر کردم گسترده شده 

ممنون گلم