2777
2789
عنوان

کات کرده ها💔🥺

252 بازدید | 15 پست

بیاین باهم حرف بزنیم تروخدا شاید اروم شدم 

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام امروز کات کنم

برای چی

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

امروز تولدمه یادش رفت پارسالم همینطور

بخاطر این کات نکن

عادت کرده تر بزنه بعد معذرت خواهی کنه بخوابه فک کنه همه چی حله

همه پسرا این اخلاق دارن واقعا پسرا آدمیت ندارن همشون عین همن این جمله خیلی تکراریه اما حقه

سر اینکه گفت بیا خونه و دوست بمونیم فقط باهاش کات کردم خیلی دلم پیششه بار آخر گفت بیا همو ببینیم گفتم نه بهش گفتم حالم خوب نیست باهام حرف بزن گفت برم خونه بهت پیام میدم منم ناراحت شدم گفتم هر وقت واقعا خواستی حرفمو بشنوی بهم پیام بده دیگه چیزی نگفت 

خودتو وابسته روابط زودگذر نکن عزیزم بذار اگه بهت ابراز علاقه کرد و جدی شد اونوقت تو هم وابسته شو اما احساسی نباش تجربه کردم 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

ارزش نداره 

ارزش نداره 

اون اگ‌ارزش داشت نمیرفت 

اون اگ‌دوست داشت نمیرفت 

اون اگ میخواستت تا اخرش پات میموند حتی اگ تو کات کردی بازم ولت نمیکرد 

پس زندگی بکن 

بزار بهش بفهمونی ارزشت بیشتر از این چیزاست 

خودش مدتی بعد میفهمه کیو از دست داده اونوقته ک‌پشیمون میشه و مث خوره ب جونش میوفته 

از تجربیات...