بابام به منو خواهرم یا فامیل هامون چشم بد نداره و هیز نیست . اما حس میکنم جدیدا خیلی به زن های تو خیابون نگاه میکنه مخصوصا اگه مانتو خیلی خیلی کوتاه داشته باشن یا چسبناک باشه لباساشون یا ساق پاهاشون کاملا معلومه و .. قشنگ متوجه میشم و مطمعنمم. خیلی هیز شده نگاهاش.
چکار باید کنم؟ به مادرم بگم؟ چه کاری باید انجام بدم؟
تقصیر همجنس های خودمونه که خیابونو با عروسی اشتباه گرفتن
یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متاسفانه شرایط خیلی بد شده،اینم نتیجه روشن فکری خیلی هاست!
حالا حرف هم بزنی سریع جبهه میگیرن اینا چشماشون رو ببندن و نگاه نکنن😐
کلا بقیه باید کور بشن تا روشن فکرا هر کاری دوست دارن انجام بدن
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)