2777
2789
عنوان

راهنمایی دررابطه با خانواده همسر

235 بازدید | 33 پست

سلام عزیزان،امیدوارم شادو سلامت باشید.

مستقیم میرم سر اصل مطلب.

من ۷ ماهه که عقد هستم،دیروز قرارشد بهمراه خونواده همسرم بریم‌پارک برای شام که متاسفانه اونقودر ترافیک شدید و شلوغ بود ک حتی جای پارک هم پیدا نمیشد.نیم ساعت درحال گشتن بودیم و کلی تو ترافیک و کلافه و...

پدرشوهرم برامون جای پارک پیداکرد و توی مسیر پشت هم تماس میگرفت و این تماسای مکرر شوهرمو ک درحال رانندگی بود کلافه کرد.

رسیدیم به جایگاه دیدم پدرشوهرم چنان عصبانیه ازیطرف شوهرم عصبانی، پدرشوهرم  به شوهرم ی فحش بدی داد و گعت که چرا از فلان کوچه نیومدین ک خلوت تر بود؟

شوهرمم گفت اخه مگه جا قحطی بود مارو اوردین اینجا اونم تواین شلوغی( بچها دیروز مرکز شهرمون مراسم عید غدیر بهمراه صداوسیما و.... بود).

منم از ترس برااینکه دعواشون نشه شیشه سمت خودمو دادم بالا ک حرفشون قطع بشه.

خواهرشوهرم غر زد و به شوهرم‌گفت  به بابا احترام بزار چرا اینطوری صحبت میکنی باهاش و...

🌿سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهرم از شوهرم ۶ سال کوچکتره.

شوهرمم خیلی عصبانی بود چندین بار بد نگاهش کرد و وقتی خواهرشوهرم جوابشو داد، شوهرم داد زد و گفت پیاده شو زود باش.

اونم با بچه توبغلش پیاده شدو...

رفتیم جلوتر ،وسایل پیکنیکو از ماشینمون خالی کردن شوهرمم گفت ک ما نمیام و....

پدرشوهرمم گفت که حق نداری دیگه پاتو بزاری تو خونه من.

شوهرمم‌گاز و گرفت و رفت

کارت نهایت بی احترامی بوده

عریزم من خیلی موقع جروبحثا استرس میگیرم از ترس اینکه پدرشوهرم سرشو نیاره داخل و دعوا و زدو خورد بشه سیشه رو یکم دادم بالا ک صورت عصبانی همو نبینن

چرا شیشه رو دادی بالا خب زشت بود مثل اینه وسط حرف زدن یکی بیاد دهنتو ببنده

عزیزم اونا میدونن ک من چرا شیشه رو بالا دادم. الان ناراحتی اصن بخاطر شیشه نیست.

من خیلی ترسوام تو دعواها، فقط همینکار اونلحظه به ذهنم رسید، چون شوهرم ولکن نبودد

خواهرشوهرم از شوهرم ۶ سال کوچکتره. شوهرمم خیلی عصبانی بود چندین بار بد نگاهش کرد و وقتی خواهرشوهرم ...

شوهرتم بچه همون خانواده و پدره جفتشون مثل همن زود جوش عصبی و بداخلاق خدا به دادت برسه واسه یه نرافیک اینطوری میکنن چه برسه به فشارهای زندگی 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز