جوجه_طلای_سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2903 عنوان دوستان مشهدی کسی رستورانی که غذای کره ای داشته باشه بلده ؟ 1897 بازدید | 17 پست ممنون میشم ...دخترم دلش میخواد امتحان کنه.. نمیدونم تو مشهد جایی هست غذای کره ای داشته باشه Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔 1402/04/17 | 17:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجه_طلای_سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2903 ایتالیایی هست ولی کره ای رو فکر نکنم ممنونم عزیزم.. ایتالیایی کجا هست؟ این گیر داده بریم جایی با چوب غذا بخوره Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
مداد_قرمز عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 1979 ممنونم عزیزم.. ایتالیایی کجا هست؟ این گیر داده بریم جایی با چوب غذا بخوره با چوب رستوران لیورستوران می شف رستوران نارون رستوران ایتالیایی میلانرستوران ایتالیایی ویوارستوران ایتالیایی بونورستوران ایتالیایی پای رستوران ایتالیایی متسوولی رستوران های ایتالیایی معمولا پیتزا دارن...
مداد_قرمز عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 1979 رستوران فرنی مشهد غذای ژاپنی داره و پاپستیک(همون چوب) هم داره... رستوران سوشی ناین هم هست
جوجه_طلای_سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2903 رستوران فرنی مشهد غذای ژاپنی داره و پاپستیک(همون چوب) هم داره... رستوران سوشی ناین هم هست مرسی عزیزم... قربونت برم آدرس هم میتونی بهم بدی؟ Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
مداد_قرمز عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 1979 مرسی عزیزم... قربونت برم آدرس هم میتونی بهم بدی؟ فرنی: بلوار سجاد ، بین سجاد ۱۰ و ۱۲فک کنم این باشه :)
جوجه_طلای_سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2903 فرنی: بلوار سجاد ، بین سجاد ۱۰ و ۱۲ فک کنم این باشه :) ممنونم عزیزم... اینو میرم انشالله که آدرس درست باشه... یکی دو تا آدرس دیگه هم میتونی برام پیدا کنی؟ من قاسم آباد هستم Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
مداد_قرمز عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 1979 ممنونم عزیزم... اینو میرم انشالله که آدرس درست باشه... یکی دو تا آدرس دیگه هم میتونی برام پیدا کنی؟ ... اینا رستورانای گرون قیمتن همه سجادن
جوجه_طلای_سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2903 اینا رستورانای گرون قیمتن همه سجادن حالا من دو تا پسر هم دارم.. مگر همین دخترمو که خیلی هوس کرده تنها ببرم یه پرس بخرم اون بخوره منم نگاش کنم،🤣🤣 Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
مداد_قرمز عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 1979 حالا من دو تا پسر هم دارم.. مگر همین دخترمو که خیلی هوس کرده تنها ببرم یه پرس بخرم اون بخوره منم نگا ... باید همینکارو بکنین
جوجه_طلای_سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2903 باید همینکارو بکنین والا پنج نفره میریم همین کوبیده ایرانی رو میخوریم بالای یه تومن میشه... دیگه فک کن بریم غذا کره ای تو سجاد بخوریم.. باید قبلش وام بگیرم ،🤣 Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
مداد_قرمز عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 1979 والا پنج نفره میریم همین کوبیده ایرانی رو میخوریم بالای یه تومن میشه... دیگه فک کن بریم غذا کره ای ت ... پیشنهاد من اینه که برین از این چوبا براش بخرین. تو بازار فراوونه. بعد بدین دستش بگین بیا برنجتو با اینا بخور.
جوجه_طلای_سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2903 پیشنهاد من اینه که برین از این چوبا براش بخرین. تو بازار فراوونه. بعد بدین دستش بگین بیا برنجتو با ا ... آره آفرین.. به صرفه ترینه،🤣🤣 Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
مداد_قرمز عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 1979 آره آفرین.. به صرفه ترینه،🤣🤣 مشاوره های اقتصادی خواستی در خدمتم