2777
2789
عنوان

بعد ۶تا بی بی چک مثبت ...........

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 54 پست
من ۱۹خرداد پریود شدم بعد دیگه چجوری حساب کنم بفهمم هفتمو  

حساب دقیق نداره.هفت روز برو قبل از ۱۹خرداد.از اون موقع بارداریتو حساب میکنن.بعد ک بری سونو طبق اندازه هایی ک هست هفته دقیقتو بهت میگن

خوبم به خوبی تو🌱
😅😅 عزیزم من خودم پرستارم متفورمین هیچ ضرری نداره تو دوران بارداری و اتفاقا هورمونا رو تنظیم میکنه ...

مگ مرض داره دکتر؟وقتی دیابت نداره مرض داره بگه قرص بخوره؟استغفرالله.پرستاری درست.ولی الان حرفت اشتباهه

خوبم به خوبی تو🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساب دقیق نداره.هفت روز برو قبل از ۱۹خرداد.از اون موقع بارداریتو حساب میکنن.بعد ک بری سونو طبق انداز ...

اونجوری حساب کردم شد ۴هفته و ی روز.بتامم ۳۶۷.۸

چجوریه خوبه ؟؟ من سردرنمیارم 

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
مگ مرض داره دکتر؟وقتی دیابت نداره مرض داره بگه قرص بخوره؟استغفرالله.پرستاری درست.ولی الان حرفت اشتبا ...

عزیزم مقاومت به انسولین خودش باعث تنبلی تخمدان میشه یعنی اونایی که تنبلی تخمدان دارن اگه قند خونشون یه مقدار از حد نرمال بالاتر بره هورموناشون به هم میریزه یعنی استروژن و پروژسترون و تمامی هورمون های بارداری تحت تاثیر قرار میگیره...متفورمین هیچ ضرری نداره و چه بسا حتی از سقط هم جلوگیری میکنه...من کاملا علمی جواب دادم و نظرمو گفتم و تمایلی هم به بحث با شما ندارم...

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
عزیزم مقاومت به انسولین خودش باعث تنبلی تخمدان میشه یعنی اونایی که تنبلی تخمدان دارن اگه قند خونشون ...

چه بی ادب.تمایلی ب بحث نداری؟اصلا اهمیتی نداره برای من.

مصرف متفورمین تا قبل بارداری برای تنبلی ضعیف تخمدان مورد استفاده قرار میگیره و مصرف اون در زمان بارداری دلیلی نداره.مگر زمانی که مبتلا به دیابت بارداری بشن.

دیگه هم منو ریپلای نکن.بی تربیت بودنت حالمو بد میکنه.

خوبم به خوبی تو🌱
اونجوری حساب کردم شد ۴هفته و ی روز.بتامم ۳۶۷.۸ چجوریه خوبه ؟؟ من سردرنمیارم 

عزیزم دیگ ب این مسایل فکر نکن.ذهنتو درگیر نکن.ارامش.صبوری.مدیتیشن.

انشالا زانوی خیر زمین بگذاری..

خوبم به خوبی تو🌱
عزیزم دیگ ب این مسایل فکر نکن.ذهنتو درگیر نکن.ارامش.صبوری.مدیتیشن. انشالا زانوی خیر زمین بگذاری..

فداتشم حتما ... ممنونم ک بهم امید دادی . راهنماییم کردی

ب سوالاتم ج دادی .........

دوستت دارم 💗🌿

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
مبارک باشه عزیزم انشالله با خوشی و سلامتی این دوران رو طی کنی ونی نیت سالمو سلامت بغلت بیاد😍❤️ برا ...

فداتشم عزیزم.ممنونم از دعای قشنگت 😍😘

خیلی دعا کردم.صلوات فرستادم.الهه همه ی اونایی ک منتظرن ب زودی تجربه کنن این لذتو