2777
2789
عنوان

بعد ۶تا بی بی چک مثبت ...........

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 54 پست
عزیزدلم قربونت برم  هزاران بار مبارکت باشه  دعا کن اسی دو هفته دیگه منم همچین تایپکی بزن ...

الهی ک ب زودی من بهت تبریک بگم عزیزممممم 😍😍😍

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر متفورمین نخور کلا دیگ هیچ قرصی نخور اول برو دکتر 

😅😅 عزیزم من خودم پرستارم متفورمین هیچ ضرری نداره تو دوران بارداری و اتفاقا هورمونا رو تنظیم میکنه و تا آخر بارداری میشه استفاده کرد چون از دیابت بارداری هم جلوگیری میکنه

مطمئنم به دکتر هم بگه میگه فرقی نداره ولی بخوره بهتره

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
چرا نیمدی ب من بگی😂😂😂😂من ک گفتم دلم روشنه. کلی منتظرت بودم بیای بم بگیییی .مبارکت باشه مامان مه ...

عزیزم 😍 

انقد ذوق کردمو خوشحال بودم یادم رفت ببخشیددددد

خودم هنوزم باورم نمیشه مثبت شده با دو روز تاخیر

دو روز دیگه ادامه پیدا میکرد کل بیبی چکای داروخونه نزدیکمون رو میخریدم میزدم 🤣🤣🤣

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
😅😅 عزیزم من خودم پرستارم متفورمین هیچ ضرری نداره تو دوران بارداری و اتفاقا هورمونا رو تنظیم میکنه ...

من حدودا ی ماه بود ک یکم مرتب متفورمینو میخوردم اوائل بدون عوارض بود روم. ولی تازگیا قک کنم از وقتی باردار شدم خبر نداشتم متفورمین میخوردم فشارم میفتاد هی ضعف میرفت معدم.یا موقع بلند شدن سرم گیج میرفت خیلی میترسیدم

یعنی باز بخورم با این علائما ایرادی نداره ؟؟؟

من حدودا ی ماه بود ک یکم مرتب متفورمینو میخوردم اوائل بدون عوارض بود روم. ولی تازگیا قک کنم از وقتی ...

عزیزم به خاطر بارداریه و اینکه شاید کمبود آهن و اسید فولیک داری 

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅

کمبود آهن اره دارم.اسید فولیکم ی ماه بیشتر ک

مرتب میخورم

منم پنج هفتم حوصلم نمیشه برم آزمایش تا 12هفته

از کجا میفهمید چن هفتتونه ؟؟؟

والا تاریخ آخرین پریودیمو حساب میکنم با برنامه زایمانمم18اسفنده

من ۱۹خرداد پریود شدم

بعد دیگه چجوری حساب کنم بفهمم هفتمو 

وای شما چقدر اطلاعات غلط داری میدی.خدارو خوش نمیاد ها.«نمیدونم» کلمه ی قشنگیه باور کن..استارتر خوب بخون حرفامو.متفورمین در اصل ب قرص قند معروفه..یعنی دیابتی ها میخورن ک قندشون بیاد پایین.افراد عادی هم میخورن مثلا کسایی ک تنبلی تخمدان خیلی کمی دارن.چون تو این مورد هم نتیجه بخش بوده.ولی وقتی بخوری قندتو‌میندازه حتما باید وسط غذا بخوری یا بعدش شیرینی میل کنی.

برای همین فشارت میوفتاده.

درسته مربوط ب بارداریه این حالت اما در صورتی ک این قرصارو نمیخوردی.تو وقتی سرت گیج میرفته چشمت سیاهی میرفته بخاطر افت فشار بوده ک توسط متفورمین ایجاد میشده.

خوبم به خوبی تو🌱