2777
2789
عنوان

بنظرتون چجوری به شوهرم بگم ؟

238 بازدید | 22 پست

همسرم حدود ۱۰۰ میلیون پول دست مادرش داره که قراره هروقت داشت بعش بده ، یکسال و نیم گذشته که هنوز نداده و صاحب خونه مون هم ۱۰۰ تومن گذاشته روی رهن 

همسرم حاضره وام بگیره ولی به مادرش نگه که پولشو بده ، درصورتیکه مادرشوهرم هم میتونه وام بگیره هم کلی طلا ذاره که بخواد پول پسرش رو بده

همسرم درخواست وام داده به مادرش هم گفته ولی انگار نه انگار😐😐😐مگه میشه آخه یه مادر از دلش بیاد بچه ش بیفته توی قرض ولی یه تیکه طلا نفروشه که بدهی خودشو بده؟؟

بنظرتون چه کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون طلا سرمایه و تنها دارایی یک پیرزن هست خوب چه اشکالی داره وام بگیرید! فرار که نمیکنه

مراقب باش کار بدی نکنی ، تو رابطه مادر پسری هم بهتره دخالتی نکنی

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
بگو بهمسرت چون اگه ایشون بود قطعامیگفت

بخدا دارم عذاب میکشم ، هنوز قسطای عروسی مون تموم نشده، یک قرون تاحالا کمکمون نکردن ، مادرش اصلا به روی خودش نمیاره، میدونه میخواهیم وام بگیریم اما نمیگه نگیر پولتو میدم

با لحن طلبکارانه بهش نگو.بگو مادرتم بفهمه شما میخای سود وام بدی مطمنا راضی نمیشه بهش بگو که میخا ی وام بگیری .یا خودت یجوری جلوی مادرشوعرت بحثو بکش وسط بگو شوهرم خیلی تحت فشار بخاطر صاحبخونه رهنو اضاف کرده یکمم بگو اره صابخونه رعایت حالمونو نکرد حالا مجبوریم وام بگیریم و کلی سود بدیم واقعا با این شرایط سختمون میشه.اخرشم بگو ببخشید مامان جون با حرفام ناراحتتون کردم از دست ضاحبخونه دلم پر بود   

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
اون طلا سرمایه و تنها دارایی یک پیرزن هست خوب چه اشکالی داره وام بگیرید! فرار که نمیکنه مراقب باش ک ...

حدود ۳ میلیارد ارث پدری بعش رسیده، ماشین داره خونه هم پدرشوهرم زده به نامش، ندار نیست اصلا ، پولاشو سرمایه گذاری کرده ، زورش فقط به همسر من میرسه 

بخدا دارم عذاب میکشم ، هنوز قسطای عروسی مون تموم نشده، یک قرون تاحالا کمکمون نکردن ، مادرش اصلا به ر ...

بگو لطفا اصلا مراعات نکن

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
حدود ۳ میلیارد ارث پدری بعش رسیده، ماشین داره خونه هم پدرشوهرم زده به نامش، ندار نیست اصلا ، پولاشو ...

عزیزم وقتی بره اون دنیا همش مال شما میشه اما دلشو نشکونید، بزار از پسرش راضی باشه ، برای آینده خودت بهتره!

با شوهرت هم تو بحث و ناراحتی نیافت، اشتباه نکن.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

خودت برو سر مطلب باز کن ،مثلا داری درد دل می‌کنی بگو‌  مامان دیدی اجاره خونه چقد بالا رفته  تو دیوار نگاه کردم هنگ کردم صاحب خونه  ما هم صد گذاشته رو پول خونه مون امسال ....

بگو موندیم از کجا جور کنیم اصلا ،خدا کنه تا فلان موقع بتونیم جور کنیم 

غیر مستقیم حالیش کن دیگه دختر 

اون طلا سرمایه و تنها دارایی یک پیرزن هست خوب چه اشکالی داره وام بگیرید! فرار که نمیکنه مراقب باش ک ...

وا پیرزن چرا باید فقط بچه بدنیا بیارع و ولش کنه به امون خدا و ب هیچیش نباشه ک بچش قرض دارع و پولشو پس نده چون سرمایه میخواد، فقط خوشحال باشه سرمایه داره؟؟؟؟

وام ۱۰۰ملیونی میدونی الان قسطش چقد میشه قربونت برم؟؟؟تو بانک رفتی ببینی با چه بدبختی وام میدن ینی قشنگ پوستت کنده میشه اونوقت واقعا انصاف نیست ک یه ماااادر ب رو خودشم نیاره ک پول‌بچشو‌پس بده

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
عزیزم وقتی بره اون دنیا همش مال شما میشه اما دلشو نشکونید، بزار از پسرش راضی باشه ، برای آینده خودت ...

راضی باشه ؟؟؟ یکسال و نیم پولمون دستشونه، چندین بار قرض کردیم ، دیگه نمیتونیم اگرم قرض بگیریم پرداخت کنیم قسطاشو 

ولله که من ازش راضی نیستم چون داره و نمیده ،زندگی منو به سختی انداخته ، اونوقت شما میگی اون راضی باشه؟؟😐😐😐

خودت برو سر مطلب باز کن ،مثلا داری درد دل می‌کنی بگو‌  مامان دیدی اجاره خونه چقد بالا رفته  ...

اصن به روی خودش نمیاره، میدونم شوهرم بهش گفته میخواد وام بگیره اونم همیشه میگه خدابزرگه نگران نباش😐😐