2777
2789
عنوان

لباس حنابندون محلی

225 بازدید | 12 پست

خانومای شیرازی لباس محلی برای حنابندون(عروس) بنظرتون باید چه مدلی باشه؟

مهمونا لباس محلی قشقایی میپوشن یه مدلی بگین برای عروس همین مدل قشقایی ولی با لباس مهمونا فرق داشته باشه ک معلوم باشه عروس کدومه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس ترکی قشقایی باید اصالت داشته باشه

اینقد بدم میاد آستین پیرهنشو کلوش میکنن

تومونش رو دو چینه با دو رنگ متضاد مزنن

اه اه اه

چارقدش رو شکلهای عجیبو غریب درمیارن

حیف لباس ب اون خوشکلی نیست

منم برا حنابندونم ترکی قرمزپوشیدم

خیلی خوشکل

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
لباس ترکی قشقایی باید اصالت داشته باشه اینقد بدم میاد آستین پیرهنشو کلوش میکنن تومونش رو دو چینه ب ...

اره دقیقن راست میگی خیلی زشته اینجوری منم دوس ندارم 

برا کجایی؟

لباستو میشه ببینم!

سبز پررنگ روش با طلایی دوخته شده باشه 

رنگش ک آره 

مشکل من اینه ک مثل لباسه مهمونا نباشه یه فرقی داشته باشه🥲

مثلا اونایی ک یه کت کوتاه میاد روش چطوره؟🤔

رنگش ک آره  مشکل من اینه ک مثل لباسه مهمونا نباشه یه فرقی داشته باشه🥲 مثلا اونایی ک یه کت کو ...

یه مدل هست 

لباس سبزه‌ سادس بعد جلوش یه شنل داره ک چسبیده به لباسه مدل شنله‌ رو شنل با طلایی دوخته 

اره دقیقن راست میگی خیلی زشته اینجوری منم دوس ندارم  برا کجایی؟ لباستو میشه ببینم!

عکسای حنابندونم هنوز آماده نشده

قراره دو هفته دیگه بهمون بدن

عکسی هم تو گوشیم ندارم متاسفانه

ولی خودت دیگه باید بدونی لباس اصیل قشقایی چجوره.

زلفتو عجق وجق درست نکنن. اصیل و زیبا باشه 

لباست از این مدلایی که جدیدا میزنن نباشه. 

اصالت هیچوقت قدیمی نمیشه

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

میتونی سفید بپوشی

یا یه رنگی که خودت دوست داری و تاج بذاری

از قبل هم به مهمونا بگو من فلان رنگ رو میپوشم‌.لطفا کسی این رنگی نپوشه.(دوستم لر بودن.رنگ زرد پوشید با تاج.به همه هم اعلام کرد کسی زرد نپوشه)

خدایا کمکم کن امسال جابجا بشم                                      

میتونی سفید بپوشی یا یه رنگی که خودت دوست داری و تاج بذاری از قبل هم به مهمونا بگو من فلان رنگ رو ...

اره اینجوری هم میشه ولی سفید ن چون روز عروسی لباس سفیده 

عکسای حنابندونم هنوز آماده نشده قراره دو هفته دیگه بهمون بدن عکسی هم تو گوشیم ندارم متاسفانه ولی ...

درخواستمو قبول کن هر وقت عکسات اومد فقط عکس لباستو برام بفرس مرسی