2777
2789
عنوان

مدل رایگان کراتینه در مشهد

190 بازدید | 11 پست

سلام وقت بخیر❤️

به تعدادی مدل نیازمندیم برای انواع خدمات:

📌کراتینه

📌پروتئین تراپی 

📌اویل تراپی

📌بوتاکس

📌خاویار تراپی

📌پروکراتین

📌پلکس تراپی

📌آنزیم تراپی

📌ابریشم تراپی و....

فقط هزینه مواد دریافت میشود👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه مواد چقدر میشه؟ و اینکه موهای من بلند و پرحجمه رنگ و دکلره هم داره

به به شما دیگه چقدر خوش به حالتون بشه😂موی دکلره که آسیب دیده س کاملا ترمیم میشه و مو طی کراتین آب رسانی میشه ...موخوره از بین میره کلا موهاتون احیا میشه 

ینی مو عین پنبه میشه

بستگی داره به وضعیت موهاتون. باید عکسشو ببینم 

حدودی بخوام بگم ۵۰۰هزینه موادش میشه

چند وقته دکلره کردین موهاتونو؟

سامانه جذب باما دستیار سازمانها در جذب و استخدام افراد شایسته می باشد

کارفرمای محترم با مراجعه به سامانه جذب باما و ثبت درخواست نیروی کار، مناسبترین افراد را به همراه شناسنامه تحلیل روانشناختی به شما معرفی می کنیم.

کارجوی گرامی با ارسال رزومه کاری در سامانه جذب باما شغل متناسب با روحیات و تونایی هایتان را به شما معرفی می کنیم.                                                             https://madresezendeginet.ir/سامانه-جذب-با-ما

بهمن ماه دکلره شده الان شبیه سیم ظرفشوییه

وای عزیزم موهاتون به شدت خشک شده.به نظرم بهترین گزینه پروتئین تراپیه. 100درصد احیا و 70درصد صافی داره 

میتونم براتون پلکس تراپی هم بکنم 

اتفاقا فردا و پس فردا مدل داریم اگر دوست داشتین میتونین بیاین مدلارو ببینین که با جه موی وحشتناکی میان و چجوری میرن خونه😂😂و هم اینکه حضوری موهاتونو ببینم مشاوره بدم ببینیم بهترین روش کدومه

دوست داشتی بگو آدرس بدم عزیزم

عزیزم بحث هزینش هم برام‌مهمه 

من دستمزد نمیگیرم چون شما مدل هستین 

برای موادم بستگی داره چقدر بخواین هزینه کنین 

09302328641

این شماره تماس منه دوست داشتین بیاین تلگرام یا ایتا عکس موهاتونو بفرستین هزینشو بگم بهتون