2777
2789

تنبلی دارید چطور باردارید شدید؟؟بدون اینکه وزن کم کنید باردارشدید؟چربی دور شکمتون چطوره؟؟خواهش میکنم جواب بدید برام مهمه بدونم..اصلا کسایی که چاق هستن باردار میشن یانه؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاق نیستم تنبلی دارم میگن اونایی که چاق هستن یکم وزن روبیارن پایین زودی حامله میشن

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

تنبلی تخمدان شدید داشتم جوری که بدونه قرص پریود نمیشدم البته وزنم ۶۸ کیلو بود،چکاپ قبل بارداری دادم فهمیدم پرولاکتینم خیلی بالاست و کم کاری تیروئید دارم،دو ماه دارو مصرف کردم واسه پرولاکتین و تیروئید و ماه بعدش باردار شدم،الانم منتظر بدنیا اومدن نی نی هستم

تنبلی تخمدان شدید داشتم جوری که بدونه قرص پریود نمیشدم البته وزنم ۶۸ کیلو بود،چکاپ قبل بارداری دادم ...

عزیزم الهی مبارکت باشه.قدت چند بود؟؟ن من کم کاری تیرویید ندارم..ازمایش خون همه چیم نرماله اما تو سونو تخمدانام کیست داره.چندبارم ازمایش دادم.

عزیزم الهی مبارکت باشه.قدت چند بود؟؟ن من کم کاری تیرویید ندارم..ازمایش خون همه چیم نرماله اما تو سون ...

قد ۱۶۸،ببین تنبلی رو الان دیگه اکثرا دارن،اگه وزنت بالاست وزن کم کنه و داروهای تنبلی تخمدان بخور البته با تجویز پزشک،ممنون عزیزم ان شاالله قسمت خودت بشه

اخه خوندم متفورفین دیابت میاره به خودی خود باعث نختل انسولین میشه

اشتباه خوندی عزیزم متفورمین دیابت رو کنترل می‌کنه ، اما برای درمان تنبلی تخمدان هم استفاده میشه 

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️