2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

220 بازدید | 37 پست

سلام دوستای خوشگلم خواستم بهتون بگم هرکی قراره بره عکس رنگی اصلاااااااا نگزان نباشه درد نداره

منو انقد ترسوندن جوری امروز گریه میکردم که خودم دلم بر خودم میسوخت

اصلاااااا نگران نباشید درد نداره

فقط ی ک‌چولو باید شل کنی 

گفتم اونایکه مث من نگران بودن از نگرانیی درششون بیارم

به امید سلامتی همه زنا

صبر

چند وقته اقدامی؟

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من که مردم و زنده شدم ؛ همه مثل هم نیستن ؛ خداروشکر شما نداشتین 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
چند وقته اقدامی؟

من هف ساله جلوگیری نمیکردم ولی بچه دار تمیشدم

تنبلی تخمدان داشتم ولی چن ماهه دارم پیگیری میکنم

مشکل واریکوسل شوهرمه

من هیچ مشکلی ندارم شکر خدا

تنبلی تخمدان دارم ولی تخمک زیادی دارم

صبر
وای من عین  چی مترسم‌ یعنی  من ازمعاینه هم مترسم ‌.مثل معاینه است  یاچجور؟؟ منونوشت ...

نترس من ادمیم که دردو ب خودم میگیرم انقد گریه کردم که حد نداش ولی بیخودی هیچ دردی نداش فقط یه چی کردن توش😐

صبر
والا من که مردم و زنده شدم ؛ همه مثل هم نیستن ؛ خداروشکر شما نداشتین 

آره منم انجام دادم با اینکه لوله ها باز بود کلی درد داشتم

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
چند بار ماده را تزریق کرد؟؟

اروم اروم تزریق میکرد گف اگ درد داشتی بگو در چن مرحله وا کنیم برات

خداروشکر چون درد ندلشتم

شستشو داد

چون عفونتم نداشتم خیلی راحت تر بود

صبر