2777
2789
عنوان

بارداری پوچ به دلیل تخمک ضعیف

2556 بازدید | 43 پست

سلام دوستان 

من دوبار سقط داشتم که اولی قلبش تشکیل نشد دومی هم پوچ بود به نظرتون میتونه بخاطر ضعیف بودن تخمکم باشه؟ چون اسپرم همسرم اوکی هستش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت آزمایش داده؟ 

ببین من سقط کرده بودم دکترا گفتن مشکل کروموزومی

یه روز ک اسپرم یا تخمک بدشکل یا ضعیف بوده و لقاح نباید انجام می‌گرفته اما انجام شده 

حالا شما دوس داری حتما خودت و شوهرت آزمایش بدین 

چون سقط شما دو بار بوده

باید آزمایش بدین منم تازه مرخص شدم از بیمارستان پوچ بود 

آزمایش های سقط رو کامل دادم مشکل انعقاد ندارم آپکام پایین بود که لنفوسست تراپی کردیم و پردنیزولون مصرف کردم ولی بازم پوچ شد

شوهرت آزمایش داده؟  ببین من سقط کرده بودم دکترا گفتن مشکل کروموزومی یه روز ک اسپرم یا تخمک بد ...

همه آزمایشارو کامل دادم عزیزم اما من میگم نکنه از تخمک من هستش  سایز فولیکولم هرماه ۲۳ میشه و آزاد میشه ولی احتمال اینکه کیفیت نداشته باشه هست نمیدونم چطوری میتونم تقویتش کنم

آزمایش های سقط رو کامل دادم مشکل انعقاد ندارم آپکام پایین بود که لنفوسست تراپی کردیم و پردنیزولون مص ...

من تا حالا آزمایش ندادم این بارداری دومم بود پوچ بود

اولی پوچ دومی دخترم که نزدیک ۳سالشه این حاملگی سومه ک پوچه 

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
من تا حالا آزمایش ندادم این بارداری دومم بود پوچ بود اولی پوچ دومی دخترم که نزدیک ۳سالشه این حام ...

خداروشکر شما بچه دارید من بچه اولمه دیگه درمونده شدم

خداروشکر شما بچه دارید من بچه اولمه دیگه درمونده شدم

من واقعیتش از ازدواج اولم چند تا سقط داشتم سر حاملگی پنچم خدا بهم بچه داد 😁😁😁

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤