2777
2789

من خودم به همسرم همیشه میگم بابایی😁( بنده خدا فقط ۳ سال از من بزرگتره ولی اینجوری که میگم حس میکنیم اختلاف سنیمون بیشتره😅)

به پسرم هم میگم قند عسل

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی ب مودم داره

عشقم. نفسام. گوگولیاو...😍

حاجی اقای فلانی و...😏😡

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
پسرم .شا پسرا قلب ما عشق بابا 😅 شوهرم.اسمش.عشقم 

شا پسرا چه خوشگله 

من خیلی کوچیک تر بود بهش فندق میگفتم الان که ۵ سالشه قند عسل

ولی میدونم بزرگتر بشه نمیزاره اینجوری صداش بزنم چون دیدی که پسرا غرور دارن مخصوصا جلو آدم غریبه تر و دوستاشون

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

من عشقم میگم اون بچم و گردو

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚
شا پسرا چه خوشگله  من خیلی کوچیک تر بود بهش فندق میگفتم الان که ۵ سالشه قند عسل ولی میدونم بز ...

پسر من الان سه سالش اصلا نمیتونم اسمش خالی بگم همش این الفاظ میگم .فک کنم بزرگ بشه هم همینطور باشه 

در سرزمین من ،مردم هر چه را که نفهمند مسخره میکنند....
من اکثرا اسم همسرمو صدا میکنم بعضی مواقع برادر محترم🤣😂 اکثرا اون منو خانم صدا میکنه بعضس وقتها شن ...

شنگول چرا🤣🤣🤣