2777
2789

دوستان من بار اوله میخوام سیسمونی بخرم 

نمیدونم دقیقا لباس چه سایزی بخرم 

بچه هام دوقلو هستن آذر بدنیا میان 

نمیدونم چه وسایل ضروری بخرم 

لطفاً راهنماییم کنید 

اخی دوقلو🥲😄باید از همه چی دوتا دوتا بخری بنظرم لباسای سایز صفر ی دست بخری کافیه چون سر ۲. ۳ هفته سریع کوچیک میشن   منم تازه ۸ هفته ام بچه اولمه مادرم قراره سیسمونی بخره

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس که باید سایز صفر بگیری 

یک ساک بگیر و لوازم مربوط به زایمان تو جمع کن مثلا لباس بچه ( بزنی گوگل یا اینستا نمونه هاشو میتونی ببینی) 

خریدو اول از سرویس چوب مثل تخت و کمد شروع کن بعد برو سراغ لباسا، اگه اتاق دارن بعد تخت میتونی فرش و لوستر و پرده مخصوص کودک هم بگیری که خوشگل میشه بعدش اگه دیدی نیاز به کالسکه داری اونو بخر و توصیه ام اینکه اسباب بازی کم بگیری چون بچه یک ماهه نمیدونه اسباب بازی چیه سعی کن بزرگ شد با تحقیق اسباب بازی مخصوص سنشونو بگیری  

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 

فامیل ما گرفت

دوقلو بودن ببین لباس گرم و تالستونی میخواب بخری حواست باشه اون فصل بچه چقدریه حدودا

پثلا این فامیل ما بچه هاش زمستون ده ماهه مبشن

لباسای گرم شش ماهه خریده

خب اونو بچه دیگه نمیتونه بپوشه چون تا زمستون شده ده ماهش

ببشتر اسباب بازی و لوازم بخر

لباس هم سایر کوچیک نگیر زیاد

سرهمی زیاد نخر

اگه درشت بودن بتونی استفاده کنی لباسا رو

لوازم اضافه نگیرید بقیه رو باکیفیت بخرید

مثلا حوله ی خوب تا چندسال استفاده شه

به برند و اسم هم توجه نکنید

اگه دوقلو ان احتمالا سایز صفر احتیاجت میشه،برای هرکدومشون دو دست بگیر

سایز یک سه دست بگیر

سایز دو به بعد چون غذاخور میشن بیشتر احتیاجشون میشه

پیشبند و کلاه نخی و جوراب و دستکش هم میخوان

ولی لباس گرم و کفش و اینجور چیزهارو بهتره بذاری به موقعش بخری

کالسکه رو با کیفیت بگیر چون عصای دستته

تو ماشین اگه بتونی جفتشونو به صندلی ماشین(دلیجان مدل الیت پلاس خوبه) عادت بدی راحت تره برات،چون نمیتونی جفتشونو بغل کنی

گهواره حتما بخر(یه چیز ارزون بگیر،من از میلاد خوشم نیومد،یکی هست ارزونتر از میلاد من گرفتم خوب بود)

اسبابازی رو چیزهایی بگیر که بتونن با هم بازی کنن مثل توپ،وسیله بیخودی نخر

بستگی داره بچه ریز باشه یا درشت

من بچم ریز بود تا ۳،۴ هفته سایز صفر اندازش بود ولی بعضی بچه ها درشتن از همون اول سایز یک به دردشون میخوره

از هر سایزی یکی دو دست بیشتر لباس نخر چون بچه اوایلش سریع رشد میکنه زود براش کوچک میشه و اینکه لباس سرهمی زیاد به درد نمیخوره،  من به شخصه سرهمیای بچمو دو بار بیشتر نپوشوندمش و سریع کوچک شد، بچه هم زیاد توش راحت نیس

لباس که باید سایز صفر بگیری  یک ساک بگیر و لوازم مربوط به زایمان تو جمع کن مثلا لباس بچه ( بزن ...

تخت اگه نمیتونی بخری احنیاجت نمیشه تا چند سال مخصوصا اگه مستاجری

کمد هم اگه کمد دیواری داری واجب نیست

ویترین اصلا به درد نمیخوره

ولی دراور خوبه(من دراور خودمو برای بچم استفاده کردم چون کمد دیواری داشتم)

فرش و لوستر و این چیزها اصلا احتیاجی نیست،اگه پول نداری سراغشون نرو،من جات بودم جای همشون پوشک و شیر خشک میگرفتم

شیشه شیر مارک بیبی لند بگیر، حد اقل ۳ تا ،سایز متوسط

کوچیکش به درد نمیخوره زیاد،بزرگش هم برای بالای یه سال خوبه

حوله اگه به جای کلاه دار بتونی جنس خوب سایز بزرگتر بگیری بهتره،چون قشنگ میشه بچه رو توش پیچید

فلاسک آبجوش حتما بگیر

ناخن گیر جنس خوب بگیر

کیف لوازمشونو از ست کالسکه برمداری بهتره،من کوله پشتی دانشگاهمو برداشتم چون جادار تره، اگه ساک مسافرتی سایز مناسب پیدا کنی جادار تره تا کیفهای بازار