2777
2789
عنوان

بچه ها شما مرغ خام رو میشورید ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 36 پست
جالبه میگن اغلب مسمویت ها که ما دلیلش رو نمی‌دونیم اسهال استفراغ ها و تب مخصوصا تو بچه ها از همین شس ...

نه بابا چرته عزیزم 

دلیل مسمومیت هر نوع غذا یا میوه و خوراکی و آلودگی ممکنه باشه

ببخشید اگه اینقدر سمی و خطرناکه پس چرا میخوریم !!  😒😒 اصلا منطقی و عقلانیه؟؟  من ب ...

بعد از پخت کامل هیچ آلودگی نمیمونه 

من اینارو از خودم درنمیارم الان همه برای من جبهه گرفتن 😁😁😁

همه جا این حرف زده میشه 

خودم هم نوشتم دوبار تازه میشورم 

جالب میگه هیچ آلودگی بعد پختن تو مرغ نیست همون کثیفی که فکر می کنید به خاطر نشستن هست با پخت از بین می‌ره 

حالا من که باز هم میشورم ولی همه چی رو از اطراف جمع می کنم و حسابی ضد عفونی می کنم دیگه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام خوب هستین ببخشید تو یه تاپیک نوشته بودین که همسرتون تو دانشگاه روش کراش بودن 

یه سوالی ازتون داشتم یه پسر که میخواد میشرفت کنه تو دانشگاه باید چطور رفتار کنه

چه پسرایی واقعا جذابن از نطر دخترا 

میشه هر تجربه ونظری که دارین رو کامل بهم بگید

با تشکر🌹

سلام عزیزم اگه پیام منو دیدی ممنون میشم به سوالام جواب بدی راستش پیامتون توی تاپیک سفر به وان رو خوندم خواستم ازت اطلاعات بگیرم

من تهران هستم تبریز خونه داریم میخواستم ببینم خودمون بریم وان بهتره یا اینکه با تور بریم بحز خرید جاهای گشتنی داره؟؟؟ دیسکو داره؟؟؟ با ماشین های ترکیه میتونم یه روزه بع شهرهای انتالیا یا استانبول سفر کنم؟؟؟ 

هتل هاش چطورع؟؟؟ مثل انتالیا هست؟؟ استخر آبگرم داشته باشه ؟؟؟ ببخشید اینم میپرسم هزینه م شر وب و اینا چطوره؟؟؟ 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
سلام عزیزم اگه پیام منو دیدی ممنون میشم به سوالام جواب بدی راستش پیامتون توی تاپیک سفر به وان رو خون ...

سلام عزیزم هم می تونید با تور برید هم با ماشین شخصی تا مرز رازی برید از مرز رد بشید از اونجا سوار ون های ترکیه بشین برید هتل 

با تور هم از همون تبریز می تونید برید 

ولی کلا اگه برید همون جا هتل بگیرید هزینه هتل ها خیلی کمتر از این میشه که از ایران رزرو کنید ولی ریسک هم داره ممکن زمان خیلی شلوغی برید و هتل سخت پیدا بشه 

نه عزیزم اصلا هتل های هیچ جا با آنتالیا قابل قیاس نیست 

این جا هتل های خوبش در حد همون استانبول و فقط صبحانه داره و در طول روز چای و کیک سرو میشه 

برای خرید خوبه دیسکو که به اون شکل نه ولی تا دلت بخواد آره دیسکو طور شبانه داره با دی جی ایرانی 

ولی جاهای تفریحی یه پارک آبی داره که پارک آبی نیست یه استخر سرسره داره یه تور جزیره داره 

خیابون اصلی شهر هم آنقدر زیاد نیست می تونید راحت پیاده برید