2777
2789
خخخ کاراز عرق سوز شدن گذشته،امسال خدا داره مارابا گوشه ای ازجهنم آشنا می‌کنه

من اومدم دندان پزشکی کاور دندونی که عصب کشی کردم بزارم،گرم بود تو راه،الانم گشنمه،ولی تا کار دندون پزشکی تموم نشه نمیشه غذا خورد

ماشبن رو بنداز توی جدول🤣

نه اینقدر خجالت میکشم اگه خاموش بکنم یا بلد نباشم حالا چند لازم نشستم پست فرمون ولی بازم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینقدر خجالت میکشم اگه خاموش بکنم یا بلد نباشم حالا چند لازم نشستم پست فرمون ولی بازم

بابا ول کن این حرفا رو 

تو میری یاد بگیری خب قاعدتاً در بار اول پیش همه ماشین خاموش شده زیاد سخت نگیر ، 

ولی اگه تونستی ماشین رو بنداز توی جدول 🤣

بابا ول کن این حرفا رو  تو میری یاد بگیری خب قاعدتاً در بار اول پیش همه ماشین خاموش شده زیاد س ...

خب اره ولی دوس ندارم خنگ دیده بشم 

باشه بخاطر تو یه کاریش میکنم که شاستی ماشینش خرد بشه خخخخ

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
خب با این پول ایسوس خوب پیدا نمیشه

همشون یکی هستن رم بالا سیپیو بالا بگیر هر برندی میخواد باشه بدنه کامپیوتر مثل ظرف غذا میمونه شما کارایش را تظمینی اقرار کن بخر

چقدر اتفاق خوب، حال آدم را خوب میکند.🥰
@نی_نی_یار_شب     @نی_نی_یار_پنج     @نی_نی_یار_روز24    ‍  ...

تو به دوستم گفتی مشاوری 

مسخره نیست نیست که احساساته 

چرا واقعا دلت اومد؟دلت میاد؟

@نی_نی_یار_پنج    

میشه تعلیق نکنید؟بخدا اعصابم خراب شد به دوستم گفت مشاوره توروخدا بررسی کن

@yaldam__

تاپیکشون رو بخونید متوجه میشید چی میگم @نی_نی_یار_پنج  

من رفتم،چونکه..بدونم منم خوشمیگذره..