در مورد تعداد نفرات نوشته ۶ نفر.بعد که وارد اطلاعاتش میشی نوشته ۴ نفر +۲ نفر اضافه.این دو نفر اضافه رو من متوجه نمیشم.هزینه ای که نوشته مثلا شبی ۷۰۰ با این دو نفر اضافه هست یا اون جدا حساب میشه دوباره.هیچ توضیحی در مورد نفرات اضافه هم داده نشده.هر کی میدونه راهنمایی کنه لطفا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم میخاستم بپرسم ویلایی که اجاره کردین خوب بود راضی بودین از کدوم سایت اجاره کردین تجربه تو ...
سلام عزیزم.این موردی که اینجا گفتم و نرفتیم.چون همسفر داشتیم و اونا نیومدن.ما هم ۳ نفر بودیم.یه جای دیگه تو سایت دیوار پیدا کردم راضی بودم از قیمت و تمیزی و همه چیش.یه واحد آپارتمان بود تو انزلی.پارسال شبی ۴۰۰ بود هزینش.امسال خب قطعا بیشتر شده و اینکه تو تعطیلاتم اگه بری قیمتش خیلی بیشتر میشه.اگه خواستی شمارشو میفرستم برات زنگ بزن سوال کن