2777
2789

در مورد تعداد نفرات نوشته ۶ نفر.بعد که وارد اطلاعاتش میشی نوشته ۴ نفر +۲ نفر اضافه.این دو نفر اضافه رو من متوجه نمیشم.هزینه ای که نوشته مثلا شبی ۷۰۰ با این دو نفر اضافه هست یا اون جدا حساب میشه دوباره.هیچ توضیحی در مورد نفرات اضافه هم داده نشده.هر کی میدونه راهنمایی کنه لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین وقتی نوشته دو نفر اضافه معمولا منظور تعداد تختهاست

عکس داره؟شاید دوتا اتاقه با دو تخت و برای دو نفر دیگه می خواد رخت خواب بده

ولی چون توضیح اول نوشته 6نفر قاعدتا هزینه اضافه نداره

ببین وقتی نوشته دو نفر اضافه معمولا منظور تعداد تختهاست عکس داره؟شاید دوتا اتاقه با دو تخت و برای د ...

عکس داره.ولی نوشته برای نفرات اضافه رختخواب همراه داشته باشین.نمیدونم گیج شدم

اینترنتی هستش و سایتا معتبره فک نمیکنم کلاه برداری باشه

سلام عزیزم میخاستم بپرسم ویلایی که اجاره کردین خوب بود راضی بودین از کدوم سایت اجاره کردین تجربه تو بهم بگوو منم میخوام رزو کنم ممنون

سلام عزیزم میخاستم بپرسم ویلایی که اجاره کردین خوب بود راضی بودین از کدوم سایت اجاره کردین تجربه تو ...

سلام عزیزم.این موردی که اینجا گفتم و نرفتیم.چون همسفر داشتیم و اونا نیومدن.ما هم ۳ نفر بودیم.یه جای دیگه تو سایت دیوار پیدا کردم راضی بودم از قیمت و تمیزی و همه چیش.یه واحد آپارتمان بود تو انزلی.پارسال شبی ۴۰۰ بود هزینش.امسال خب قطعا بیشتر شده و اینکه تو تعطیلاتم اگه بری قیمتش خیلی بیشتر میشه.اگه خواستی شمارشو میفرستم برات زنگ بزن سوال کن