حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو میگیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزتنفس ندارن فکر میکنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزتنفس نداری فقط.
زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش