2777
2789

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه 

طرف صحبتم با دخترای مجرد مخصوصا رنج سنی 14 تا 18 ساله.. 

با متاهل هاش کاری ندارم چون اونا ازدواج کردن و علاوه بر مسئولیت خانه داری 

وظیفه خوندن برای کنکور رو هم به عهده دارن.. 

الآن داشتم با یه نفر تو همین سایت، پیوی صحبت می‌کردم و به این دلیل یه تاپیک جامع زدم... 

دخترا لطفا تمرکزتون رو تو این سال ها بذارید رو درستون فکر عشق و عاشقی تو اون سال حساس نباشید.. 

اگه بصورت مجازی با کسی هستید و باید مدام باهاش در ارتباط باشید و همینطور آدمی هستید که صحبت با اون فرد واستون مشغله ذهنی ایجاد میکنه بهتره که با اطلاع قبلی گوشیتونو جم کنید

دخترا لطفا گوش بدید و تاپیک رو به حاشیه نکشید 

ولي شما دخترید 

جنسیتی که تو این کشور نمیتونه دنبال هر کاری بره 

اگه هنری دارید بسم الله 

پرورشش بدید 

اگه نه پشتوانه مالی دارید کسب و کار راه بندازید 

ولي اونایی که فاقد این دو موضوع ان و هدفشون دانشگاس و رشته دلخواهشون پس تلاش کنن اونم درست و با کیفیت تا قبول شن.. 

در آخر اینکه حتی اگه عاشق هم میشید، لطفاا عاشق فرد اشتباهی نشید 

نشید آدمی که عشق کور و کرش میکنه و حرف هیچکس به خوردش نمیره 

واسه ایندتون ارزش قائل باشید 

بجنگید، زمین بخورید ولی ناامید نشید و دوباره ادامه بدید.. ❤️

حالم واقعا خوب شد. مرسیییی🤩

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممممم .نمیگم در چه حد فقط یه توپ گرد و قلمبه رو تصور کنید 😁😁😁.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.