2777
2789

پدر بزرگم داره خونه و مغازشو میده ب ۳ تا دخترش چون یه عمم طلاق گرفته و ۳ تا دختر داره و دوتاش جابجا شدن و براش خونه خریده بود ولی باز داره خونه ی خودشو ک چند میلیارد می ارزه رو میده ب این دخترش و ۴ تا مغازه اینا رو اون دوتا و زمین مسخره ب درد نخور و میده ب پسراش و بقیه جاها هم باز یک سوم دو شوم ب دختراش میده حالا اصلا عرف نیست اطراف ما همچین چیزی.میخوام بدونم اگ بعدا شکایت کنیم قانون همه جا رو دو سوم برا پسرا در نظر میگیره و یک سوم برا دخترا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه اموال خودشه دوست داره به هرکی بده  یا بنامش  یابفروشه براش     

چون واقعا اموال خودشه حتی پسراش نمیتونن زورش کنن

وقتی خودش تا زندس بنام بزنه قانونم نمیتونه کاری کنه

نه عزیزم الان زنده س هرجور دلش بخواد میده

پدرشوهر من همه چی رو ۳ قسمت کرد برا دختر و پسر و زنش

کارای سندش تموم نشده بود فوت  کرد اما بعد فوتش همسرم انجام داد نظر پدرشو

طبق قانون فرد میتونه برای یک سوم اموالش وصیت کنه، مثلا بگه این مغازه برای فاطی ولی ۴ تا مغازه داره، اگر یه دو مغازه داره بگه هم برای فاطی بقیه ورثه میتونن بعد فوت پدر شکایت کنن، ولی اگر در زمان حیات رسمی منتقل کنه به فاطی و سند بهوره به نامش هیچ کس نمیتونه ادعا کنه، طبق قانون به پسر دو سهم دختر یک سهم میبره، 

روی چه حسابی ؟ حالا اولین دخترشو درک میکنم از روی دلسوزیه و حقشه ولی بقیه چرا؟

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
مال خودشه هرجور دلش خواست تقسیم میتونه کنه چه شکایتی مگه بنده خدا تعهد داده کار کنه به جیب دیگران بر ...

خب وقتی پدر خودشم برا خودش اینکا رو نکرد و داده ب پسرا و اون پدربزرگمم بیشتر اموالشو داده ب پسرا حق اعتراض داریم که 

خب وقتی پدر خودشم برا خودش اینکا رو نکرد و داده ب پسرا و اون پدربزرگمم بیشتر اموالشو داده ب پسرا حق ...

نه عزیزم چه حقی

مال خودشه جرات دارید برید به خودش بگید و ازش طلب کنید وگرنه حقی ندارید بعد فوتش