2777
2789
عنوان

نامزدم میگه عروسی و بهم بزنیم

507 بازدید | 28 پست

دیشب نامزدم بدون پرسیدن نظر من با دوستاش رفت بیرون و تا نصف شب بیرون بود با اینکه من از اول گفته بودم فقط رو این موضوع حساسم هیچوقت ب من اجازه ی این ک با دوستام برم بیرونو نمیداد و میگف هرجا میریم با همدیگه بریم منم وقتی دیدم نظرم مهم نیست با دوستام برنامه چیدم شب بریم بیرون میگه اگه رفتی ب همه بگو عروسی کنسله بنظرتون چیکار کنم اگه باهاش کنار بیام دوباره خودش میره پی خوش گذرونی خودشو منم نمیزاره برم ولی اگه کنار نیام سر یه موضوع الکی همه چی بهم میخوره 

خواسته اتمام حجت کنه مثلا 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوهرم ک اومد خواستگاری گفت دوس ندارم شلوار جین و مانتو جلو باز بپوشی بخاطرش تغییر کردم خودت ببین میتونی با این موضوع کنار بیای.

باز خوبه بنده خدا اول کار شرایطشو بهت گفته. توام باید میگفتی منو نمیذاری برم خودتم نباید بری وقتی چیزی نگفتی اون فکر کرده تو مشکلی نداری

حالا بیرون رفتن با دوستاتون آنقدر مهمه که بخاطرش یه عروسی و بهم بزنید و اعصاب دو خانوادرو خورد کنید

بله خیلی مهمه .

چطور متوجه نمی شید اقا رفیق باز و ازاد ...بعد زنش رو هم محدود میکنه. این تفکر همیشه حق به جانب و مرد سالاره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.