2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با نیت خالص بخوای و حسی ک انگار همین الان بهش رسیدی رو داشته باشی و بابتش شکر گزار باشی و تحت هرشرایطی فقط اینو باور داشته باشی ک خدای تو خدای خوبی هاست و بهترینهارو برات رقم میزنه 

و باید دقیقا بدونی چی میخوای 

مثلا بگی خونه ۱۰۰ متره با کابینت فلان با پرده فلان کاشی فلان و .....یا بنویس جلو چشمت بزار هرروز مرور کن و حس خوب بگیر و تشکر کن تازه زمان هم بده ولی زمان معقول 

مثلا من ۳ سال پیش گفتم تا اخر ۴۰۲ از این خونه میریم به بهترین خونه تو شهرمون با فلان ترکیب و متریال تازه داره پولش جور میشه شکر خدا🙏🙏

من سالها پیش یه دفتر داشتم و مینوشتم چه چیزایی میخوام به دست بیارم  بهشون رسیدم

یه سوال

میگن باید به زمان حال بگی همه چیو...من به شددت ذهنم مقاومت میکنه و حالم بد میشه خیلی...یعنی تمرین انجام ندادنم به صرفه تر میشه....میتونم جملاتمد اینجوری بگم که به زودی فلان میشه یا فلان اتفاق تو راهه...اینجوری مغزم کمتر مقاومت میکنه

یه سوال دیگه....میشه به صورت خاطره نوشت؟؟ یعنی زمان آینده؟

مثلا برم ۱۴۰۵ بگم من مثلا فلان تاریخ تیر ۴۰۲ فلان کارو کردم فلان شد و .....( خواسته هامو بنویسم که مثلا انجام شده)