2777
2789
عنوان

خانماییکه بچه دار با برنامه

108 بازدید | 15 پست

میشه بیاید یکسالگی بجه کلاس خاصی هست براش سی دی زبان گرفتم در طول روز میزارم گوش بده میخوام دوزبانه بشه ..... چیز دیگه ای هست که وی هوشش تاثیر بزاره

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دوزبانه شدن بچه اول باید زبان مادریشو یاد بگیره بعد زبان دوم اینجوری گیجش نکن باعث میشه دیر به حرف زدن بیوفته 

یکسالگی زوده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

خییییلی اشتباهه دوزبانه بخدا اسیب میبینه بچه ات، دکترفوق تخصص مغز و اعصاب اطفال منو کلی دعوا کرد بخاطر دوزبانه شدن تاخیر گفتار و بیش فعالی گرفته😞

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
خییییلی اشتباهه دوزبانه بخدا اسیب میبینه بچه ات، دکترفوق تخصص مغز و اعصاب اطفال منو کلی دعوا کرد بخا ...

عزیزم فیلم شاید زیاد گذاشتی باید آهنگ بزاری .دوستم بچش سه زبانه است ولی با آهنگ انگلیسی اسپانیایی

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

خیلی اشتباه میکنی عزیزم

نه تنها دو زبانه نمیشه بلکه دیر حرف میاد

من خودم مترجم زبان انگلیسی و فرانسوی هستم

زبان دوم اگر زبان مادری نباشه، یعنی یا پدر یا مادر باید به اون زبان صحبت کنه، در غیر اینصورت بچه رو دچار سر در گمی میکنه، بهترین سن وقتیه که بچه شما تسلط کامل رو حرف زدن به زبان فارسی داره، برای افزایش هوش هم، فقط بازی موثره بخصوص بازی های مغز ساز و تغذیه سالم و ارگانیک

پسرم تو گوشی بازی بیبی باس رو داره،از همین بازی زبان انگلیسی حتی عددا و شمارش رو خیییلی خوب یاد گرفت ...

عالیه ولی دخترم کوچیکه خیلی 

خیلی اشتباه میکنی عزیزم نه تنها دو زبانه نمیشه بلکه دیر حرف میاد من خودم مترجم زبان انگلیسی و فران ...

ممنون من خودم انگلیسی تسلط دارم صحبت میکنم بنظرتون غلطه گاهی باهاش صحبت کنم؟

اتفاقا خواهر دوستمم گفت اول باید  فارسی صحبت کنه بعد براش فیلم بزاری ولی من فقط میخوام آهنگ انگلیسی بزارم گفت مشکلی نیست 

بازم اشتباهه بچه انسانه تراکتور که نیست اخه

درسته من نمیخوام بهش جیزی رو تحمیل کنم فقط در طول روز آهنگ انگلیسی میزارم گاهی هم خودم انگلیسی صحبت میکنم یعنی اینم اشتباهه؟

ممنون من خودم انگلیسی تسلط دارم صحبت میکنم بنظرتون غلطه گاهی باهاش صحبت کنم؟ اتفاقا خواهر دوستمم گف ...

نه گلم تسلط کافی نیست، شما در صورتی میتونید از بدو تولد انگلیسی صحبت کنید که خودتون در اون محیط زندگی کنید، گاهی وقتا بهتره عجول نباشیم تا بچه به روند طبیعیه خودش رشد کنه و بیاموزه، عجلت برای چیه؟؟؟

یکسالگی زوده اول بذار زبون باز کنه بلبل زبونی کنه با زبان مادریش

آره درسته خودمم نمی‌خوام بهش سخت بگیرم خودم مشکل شدیدی داشتم برای یادگیری زبان نمیخواستم دخترم مثل خودم باشه شاید برای همین عجله میکنم ممنون