2777
2789
عنوان

از دست خدا خیلی ناراحتم

118 بازدید | 6 پست

بیست دو سالمه هیچ سرمایه ای از خودم ندارم چند ماه رفتم سرکار دو شیفت کار میکنم دو تا وام نوشتم که یکم پول جمع کنم میخواستم داخل کارخونه عموی دامادمون سرمایه گذاری کنم که برای خودم سرمایه ای داشته باشم بعد امشب فهمیدم خود دامادمون سه درصد رو خریده قرار بود دو درصد رو بخره اما سه درصد رو خریده و دیگه هم سهام نمی فروشن قرار بود کارخونه بزرگی بشه گفتم حتما اونجا میتونم سرمایه امو چند برابر کنم حالا جالب اینجاست یکی از سهام دارای اصلی این کارخونه هم چند ماه پیش زن یکی از سهام دارا منو پسندیده بود اما پسرش بقیه نپسندیده بود میخواستن بیان خواستگاری ولی نشد حس میکنم خیلی تحقیر شدم از طرفی اون همه تلاشم برا سرمایه گذاری به باد رفت خیلی ناراحتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچوقت ناامیدنباش هراتفاقی توی زندگی بدنیس شایدخدادوست داشته ک همچی اتفاقی افتاده شایداگ اون ازدواج شکل میگرف طرفت آدم خوبی نبود من قبلابچه دوس داشتم هرچه ب درگاه خداالتماس میکردم نمیشدهردکتری هرکاری نشدخیلی گلع وشکایت میکردم تااینک اصلافکرشونمیکرذم جداشدم ازهمسرم الان میفهمم یه حکمتی بوده اگ اون بچه الان بودن اون رنگ خوشی دیده بود ن من من طاقت عذاب کشیدنشونداشتم 

هیچوقت ناامیدنباش هراتفاقی توی زندگی بدنیس شایدخدادوست داشته ک همچی اتفاقی افتاده شایداگ اون ازدواج ...

آخه چرا همش اینجوری میشه خسته شدم از این همه نشدن و نرسیدن به خدا هیچ دلخوشی ندارم از اون موقعی که به دنیا اومدم دنیا هیچ وقت به کامم نبوده 

آخه چرا همش اینجوری میشه خسته شدم از این همه نشدن و نرسیدن به خدا هیچ دلخوشی ندارم از اون موقعی که ب ...

عزیزم این چیزی ک میگم گوش کن بحرفم هراتفاق بدی ک افتادفازمنفی نده فقط بگو شایدحکمتی بوده یابه صلاحم نبوده دیدتوعوض کن انرژی مثبت بفرس مثلاهمیشه نگومن بدبختم بااین حرف توداری اینوجذب خودتومیکنی وخیلی اتفاقای بدمیفته واست همیشه بگومن خیلی خوشبختم حتی اگ نباشی بگوتکرارکن ذهنت ک اینوباورکنه کلی اتفاقای خوب توزندگیت میفته هرانرژی ک بدی بازتابش برمیگرده توزندگی خودت حالاچه خوب یابد