2777
2789
عزیزم‌من حساس نبودم اما این بچه شیش ماه نه وزن گرفت نه قد این بنظر تو طبیعیه اخه 

نمیگم بیخیال باش جانم 

گفتم شربتو بده و بسپارش به خدا 

با این همه غصه و استرس کاری از پیش نمیبری

مانده ام خیره به راه... نه مرا پای گریز! نه مرا تاب نگاه..!💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شیر به دستور دکتر یک ماه گرفتمش قد خودم ۱۶۰همسرم ۱۷۵شربت روزی سه سی سی 

عزیزم ماهیچه و ماهی بده و پودر مغزیجات

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
از شیر به دستور دکتر یک ماه گرفتمش قد خودم ۱۶۰همسرم ۱۷۵شربت روزی سه سی سی  

از صفحه رشد پایین تره؟من یادمه بعد از ۴،۵ سالگی دکتر زینک براش داد برای قدش

وقد من و همسرم درست مثل شماست 🥰

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
از صفحه رشد پایین تره؟من یادمه بعد از ۴،۵ سالگی دکتر زینک براش داد برای قدش وقد من و همسرم درست مثل ...

رو‌نموداره هنوز ولی مشکل اینه توی شیش ماه که باید حدود شیش سانت قد میکشید کلا دو سانت قد گرفت همین منو میترسونه

من دادم خوب بوده البته در کنار سانستول  هنوز زوده برا قد بچت همینا خوبه  بعد سه چهار سال ...

عزیزم پسرت قدش چند بود چقتی شربت رو شروع کردی چه خدت شربت دادی الان قدش چنده پسرمن تو چهل پنج روز حدود یکو نیم سانت قد گرفته بنظرت کم نیست 

عزیزم پسرت قدش چند بود چقتی شربت رو شروع کردی چه خدت شربت دادی الان قدش چنده پسرمن تو چهل پنج روز حد ...

من بخدا اگر اینمدلی زوم کرده باشم رو بچه هام 

شربتای تقویتی رو دادم تازه دوتاشون رو بردم متخصص غدد اطفال

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
دکترش گفت سه ماه دیگه بیارش باید چهار الی پنج سانت قد کشیده باشه ۲۷مرداد نوبت داره یعنی تا اون زمان ...

اره الکی استرس نداشته باش رشدش خیلی خوب بوده

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷