چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
فردی هستی احساساتی اما احساساتت رو بروز نمیدی همیشه دوست داری خودت مشگلاتت رو حل کنی کمی حساسی و زودرنجی همیشه میگی با خودت ایندت چی میشه و دائم با خودت کلنجار میری و تو خودت غر میزنی تنوع طلبی و دوست داری همیشه رهبر باشی احساساتت رو زمانی بروز میدی که بکارت نمیاد همیشه با خودت در حال کلنجار رفتنی خیلی دوست داری از همه چی سر در بیاری و زودم خسته میشی از طرف که ناراحت میشی دوست داری اون بیاد عذر خواهی کنه حتی حق با اون باشه همیشه غصه دیگران رو میخوری اما هرچه خوبی میکنی بدی میبینی به یکباره خشمگین میشی و زودم پشیمون میشی
فردی هستی احساساتی اما احساساتت رو بروز نمیدی همیشه دوست داری خودت مشگلاتت رو حل کنی کمی حساسی و زود ...
وای برگام کاملا درسته خط یه خطش درسته
وای خدای من
راجب محمد چه حسی دارین؟
خواستین براتون استخاره هم میگیرم
چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فردی هستی احساساتی اما احساساتت رو بروز نمیدی همیشه دوست داری خودت مشگلاتت رو حل کنی کمی حساسی و زود ...
دوسم داره؟
دلیل نگاهاش چیه؟
محمد فردیه که اهل رقابته همیشه دوست داره برتر باشه اما زود خسته میشه حرفاش رو زود به زود تغییر میده و تنوع طلبه همیشه دوست داره که ریاست کنه ولی همیشه دیگران بهش ریاست میکنند خیلی پایبند به حرفاش نیست نسبت به خودش خیلی احساس برتری میکنه و دوست داره مطیعش باشنداما همیشه براش برعکس میشه گاهی که عصبانی میشه تا طرف رو چپش نکنه ولش نمیکنه خیلی به حرف این و اون اهمیت میده اما واسش بد بیاری میاره همیشه دوست داره که تو چشم باشه و شیک ولی همیشه برعکس میشه به دوست و رفیقش اهمیت میده و خانوادش حکم سران مملکت رو براش دارند مخصوصا یکی از اعضای خانوادش که همیشه ازش مشورت میگیره رو حرفاش زیاد حساب باز نکنین چون بدقوله و دائم ازین شاخه به این شاخه میپره
نگاهش از روی کنجکاویه و زیادرو حرفاش حساب نکنین چون دمدمی مزاجه دوست داشتن تا جایی که منافعش در میون ...
خیلی ازتون ممنونم خیلی لطف کردین❤براتون ده تا کوثر میخونم برای حاجتتون مرسی ک وقت گذاشتین
میشه بگین ف ال گرفتین یا حستونو گفتین؟
اهل اینجور حرفا نیستم به اینجور چیزا اعتقادی ندارم اونچه رو که حسم بهت گفت رو برات گفتم
مررررسی خدا خیرتون بده ان شاءالله. تو زندگیتون خیر بیینین
حستون به ازدواجم چیه؟
اهلراینجور چیزا نیستم اونچه که حس میکنمورو میگم در مورد پیغام فعلا ندارین و کار خاصی الان انجام نمید ...
متوجه نشدم!
ولی بازم ازتون ممنونم ♡