2777
2789

سلام دوستان دلم داره میترکه بابام گفت چون جلو نمیاد پسره یعنی دوست نداره براهمین باید از هم جداشین😭😭😭من موندم و خاطرات و یه دنیا دلتنگی😭😭

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو بیاد خواستگاری گریه و شیون نداره 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

بابات ب فکرته راست میگه پسره اگه دوستت داشت بازیت نمیداد و در رابطه با تو با خانوادش حرف میزد پسرا اگه دختری براشون مهم باشه و بخوانش جون براش میدن و کاری میکنن ک خانوادش بره خواستگاری پسرخاله ی من ۲۳ سالشه عاشق ی دختر شد ک چندسالم ازش بزرگتره اما اینقدر با خالم کتک کاری ک جنگ و دعوا کرد ک خالم رفت خواستگاری بعدم تا عقد نکرد اروم نگرفت

میگه میام ها ولی نمیاد😢😢

خوب پدرت درست میگه،نمیشه که دختر مردم را الکی علاف کنی .

اگر واقعا دوستت داشته باشه یک حرکتی باید بکنه.

حرف پدرت را بهش منتقل کن حتما 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم