2777
2789
عنوان

مامان های با تجربه بیان

305 بازدید | 30 پست

اولین بچمه و ۶ روزشه چند تا سوال دارم البته نوبت دکترم گرفتم ولی گفتم از نظرات بقیه هم استفاده کنم:

اول اینکه نوزادم تقریبا با هربار شیر خوردن(شیر خشک میخوره آپتامیل)مدفوع میکنه امروز یادداشت کردم دیدم توی ۱۰ ساعت ۸ بار پوشک عوض کردم پی پی مقدارش زیاده ولی شکلش اینجور که مامانم میگه نرماله این تعداد زیاد پی پی توی روز مشکلی نداره؟از روز اول تا الان که شش روزشه همینطور بوده 

دوم که پوستش زیر پوشک سوخته سودوکرم زدم رینک اکساید اردن زدم وازلین و کالاندولا زدم هیچ کدوم جواب نداده چون دایم پی پی میکنه و هی باید با دستمال مرطوب تمییزش کنم هم دستمال رو بدنش سابیده میشه هم فرصت نمیشه کرم ها جذب بشن!

سوم اینکه نشت شیر دارم از زیر لباس و نمیدونم چکار کنم 

چهارم اینکه بعضی حرکات نوزادم میترسونتم مثلا وقتی میخوابه کلا انگار غش کرده فقط هر از گاهی مث کسی که بترسه میپره دست و پاهاش!یا چشماش رو نیم باز میکنه و بعد چپ میشن!وقتی میخوابه هیچچچ جوره بیدار نمیشه حتی اگر بغلش کنم و جیغ بزنم تو سرش!فقط وقتی پوشکش رو باز کنم بیدار میشه خیلی بیجون و بیحاله!عادیه اینا؟

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی ۲۴ ساعت تا ۱۸ بار مدفوع عادیه

دستمال مرطوب دیگه استفاده نکن‌پای بچه رو میسوزونه

یا مدام بشور یا با پنبه و آب ولرم پاک کن

برای سوختگی پاش دو تا پمادو باید مخلوط کنی و بمالی که یادم نیست اسماشو

بقیه حرکاتشم عادیه.

شیر خودتوبهش بده حتما شیر خشک باهاش نمیسازه.بی حالیشم عادیه خب بچه تا دوماهگی بیشتر اوقات خوابه خوابشم سنگین

بعضی هارانمیشه قانع کرد،باید به نفهمیشون احترام گذاشت☺️