2777
2789
عنوان

با دعوا اومد دم در خونمون🙄🙄🙄

356 بازدید | 15 پست

داداش مجردم ميخواست با يكي كه ٩ سال از خودش بزرگتره و دو تا دختر داره ازدواج كنه كه ما نذاشتيم امروز خود دختره اومده دم در خونمون جلو همسايه ها سر و صدا كه شما زندگي خراب كنين😂😂😂😂به مادرم داشت بي احترامي ميكرد هُلِش دادم پرتش كردم بيرون اينا ديگه كين خجالتم نميكشن

😔فضولیش به شما نیومده بود که باید میذاشتین زن اون کله پوک بشه پس فردا جدا شدن باسن مبارکش پاره شه زیر بار مهریه که لقمه اندازه سن و سالش ورداره 😔😔😔

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه به اینکه گفته زندگی خراب کنین، شک میکنم نکنه اون دوتا دخترای داداشتم هستن 🤣

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان میان میگن چرا خواهرشوهر بازی درآوردی، چرا نمیزارین دو تا کفتر عاشق به هم برسن.. جرمش چیه چون قبلا ازدواج کرده؟ زن علیه زنان

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

من اگر بودم کاری میکردم که دیگه اون طرفا پیداش نشه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نباباا دختراش بزرگن يكي ١٥ ساله يكي دوازده ساله جدا شده هست 

شوخی کردم .منظورم اینه چه طلبکاره

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.