2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من صقد دارم کلاس برنامه نویسی شرکت کنم  میخوام صفر تا صدشو یادبگیرم  چه چیزایی شرک ...

حوضه رو مشخص کن آیسو جان 

مثلا من طراحی سایت می‌خوام برم فرانت اند 

HTML 

Css 

JavaScript اینا رو باید یادبگیرم برای شروع

عزیزم من صقد دارم کلاس برنامه نویسی شرکت کنم  میخوام صفر تا صدشو یادبگیرم  چه چیزایی شرک ...

دانشگاه رفتید؟اگر رفتید چه رشته؟چند سالتونه؟ اول ببینید برای چه حوزه ای میخواید برنامه نویسی کنید طبق اون یادبگیرید.مثلا موبایل یا ویندوز یا سایت اگر هست هر کدوم چه فیلدی

حوضه رو مشخص کن آیسو جان  مثلا من طراحی سایت می‌خوام برم فرانت اند  HTML  Css  ...

شما پا یه ت کامپیوتره؟؟من کلا ی چیزه دیگه خوندم ولی میخوام یاد بگیرم،

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

وقتی جاوا اسکریپت و نکست js یاد بگیری تازه میشی  جونیور

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

هم موبایل هم سیستم همه چی

😂😂😂پشمای جادی ریخت

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

دانشگاه رفتید؟اگر رفتید چه رشته؟چند سالتونه؟ اول ببینید برای چه حوزه ای میخواید برنامه نویسی کنید طب ...

نکستjs رو هم باید یادبگیرم بعد رزومه برای کارآموزی بفرستم؟

یا مثلاً چند تا پروژه کوچیک هم باید بزنم؟

شما پا یه ت کامپیوتره؟؟من کلا ی چیزه دیگه خوندم ولی میخوام یاد بگیرم،

من مخالف این کارم..اگر علاقه بوده نباید برن سمت رشته دیگه.الان کی از پزشکی بدش میاد ولی کی بلند میشه با 4 تا کتاب و دوره میشه پزشک؟ کی میگه خوب حالا نهایت یه رشته دیگه میخونم میرم 4 تا کتاب میخونم میشم پزشک.برنامه نویسی هم همین مدلی باید برخورد شه..مثلا کسی که مکانیک خونده باید تو رشته خودش کار کنه کسی که ادبیات خونده تو رشته خودش هر کی شغل مرتبط با رشتش.اونجوری کسایی هم رشته مرتبط خودند فرت شغلی بیشتری دارند

من مخالف این کارم..اگر علاقه بوده نباید برن سمت رشته دیگه.الان کی از پزشکی بدش میاد ولی کی بلند میشه ...

چه تفکریه شما داری؟ بعضیا علاقه رو دیر کشف میکنن

ربطی به رشته نداره کلی برنامه نویس میشناسم رشتش طرف یه چیز دیگه بوده از کشاورزی خونده دیده علاقش به کامپیوتره 

قرار نیست ۲ تا چیز یادبگیری بری سر پروژه بزرگ که 

کم کم انجام میدی 

رشتت مربوط به حوضه it بوده با ۴ تا کتاب خوندن یادگرفتی؟ نه کم کم پروژه زدی