2777
2789

من دوس ندارم 

البته هنوز باردارم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا کلا اونجان خونه نمیان😐💔

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

آره 

به نظرم لازمه کوتاه مدت از پدر و مادر دور باشن 

دوست ندارم وابسته بار بیاد

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

از دو سالگی تو بغل داییام خوابیدم 😄بدونه مادرمممم 

ی خاله داشتم ازم پنج سال بزرگ تر بود 

اونم مراقبم بود تا15سالگی این روند ادامه داشت 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

پسر من کوچیکتر ک بود ینی زمانیکه از شیر گرفته بودمش(بالای دوسال) میموند خونه مامانم گاهی شبا و گریه می‌کرد ک نمیخواد بیاد

اما الان که حدودا ۴ سالشه بیشتر وابسته خونه خودمونه و اگه بریم با ما برمیگرده خودش نمیخواد بمونه 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
کلی گفتم از وقتی کوچک بودن تا حالا شما بگو و اینکه کار درستیه بنظرتون

اخه چرا اشتباه باشه....من تا شیش سالگی هر شب اونجا بودیم چ با مادرم چ بدون اون بعد از اون اخر هفته ها اونجا بودیم چند بارم تنها