2777
2789

بچه ها من نمیتونم بدون عشقم  چیکار  کنم نمیتونم نبودشو تحمل کنم نمیتونم به کس دیگه ای فک کنم اگه برنگرده میمیرم الانم کل خانواده فهمیده چمه حتی دل و‌دماغ اینو ندارم موهامم شونه کنم  حقم نبود بخدا 

اخر کچل میشی دیگ شانست صفر میشه

بلند شو دختر موهاتو شونه بزن برو حموم به خودت اهمیت بده تا دیگرانم برات ارزش قائل باشن بهت اهمیت بدن

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب علت رفتنش چی بوده اصلا

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

منم این فکر و میکردم چندین سال هم خودم و علاف کردم و تمام عمرم به افسردگی و ناراحتی گذشت

اما بعد دیدم چقدر تو توهم بودم 

اونی که میره عشق واقعی تو نیست مال تو نیست 

تازه وقتی اونی که مال خودته میاد میفهمی عشق و دوست داشتن یعنی چی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

[QUOTE=299611174]چی شد کات کردین[/حالم خیلی بده خیلی دوسش دارم   اومدم رابطرو درست کنم  ترس از دادنشو داشتم بدتر شد همش خواب میدبدم داره میره هی گفتم توروخدا هر چی شد ولم نکن  بدبین شده بودم بهش یعمی توجه اش بهم کم‌شده بود فک کرد م نمیخاد  منو میگفتم بهم مثل قبل توجه کن  فردای دعوام  رفتم بهش گفتم بیا درست کنیم همه چیزو قبول نکرد   نمیدونم لج کرد چیشد برا تولدش کادو گرفتم به دوستش گفتم  بهش بده حالا به دوستش پیام  دادم بسته به دستت رسیده تحویلش دادی جواب نمیده  بخدا من تو این زندگیم چیزی جز عشق نمیخاستم 🤦🏻‍♀️ هیچ وقت فک نمیکردم این رابطم تموم شه الان ی هفتس ازش خبر ندارم  حداقل چرا دوستش بهم جواب نداد ببینم   بسته به دستش رسیده یا نه استرس اونم دارم  خیلی بی قرارم خیلی

[QUOTE=299611174]چی شد کات کردین[/حالم خیلی بده خیلی دوسش دارم   اومدم رابطرو درست کنم  تر ...

نباید پر رو میکردیش

الان فهمیده تو میخوایش و پیگیرشی

باید وانمود میکردی تو هم اندازه اون به رابطه توجه میکنی

چرا کات کردی؟

[QUOTE=299611174]چی شد کات کردین[/حالم خیلی بده خیلی دوسش دارم   اومدم رابطرو درست کنم  ترس از دادنشو داشتم بدتر شد همش خواب میدبدم داره میره هی گفتم توروخدا هر چی شد ولم نکن  بدبین شده بودم بهش یعمی توجه اش بهم کم‌شده بود فک کرد م نمیخاد  منو میگفتم بهم مثل قبل توجه کن  فردای دعوام  رفتم بهش گفتم بیا درست کنیم همه چیزو قبول نکرد   نمیدونم لج کرد چیشد برا تولدش کادو گرفتم به دوستش گفتم  بهش بده حالا به دوستش پیام  دادم بسته به دستت رسیده تحویلش دادی جواب نمیده  بخدا من تو این زندگیم چیزی جز عشق نمیخاستم 🤦🏻‍♀️ هیچ وقت فک نمیکردم این رابطم تموم شه الان ی هفتس ازش خبر ندارم  حداقل چرا دوستش بهم جواب نداد ببینم   بسته به دستش رسیده یا نه استرس اونم دارم  خیلی بی قرارم خیلی

منم این فکر و میکردم چندین سال هم خودم و علاف کردم و تمام عمرم به افسردگی و ناراحتی گذشت اما بعد دی ...

اخه هیچ دعوای اینجوری نداشتیم اولین باره قهریم اون یک هفته   قک میکردم واقعیه😞 بخدا من دنبال مادیات نیستم