2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۷ توروخدا برام دعاکنین خسته شدم 

امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد ولی میگم اگه مشکل چندانی نداره ودوستت داره ومرد زندگی هست ازدواج کن فردا روزی مث من نشی الان ۴۲سالمه هیچ خواستگاری ندارم خیلی تنهام 

سن ازدواجم گذشته حتی یه خواستگارم ندارم شاید اعمالم خوب نیست نمیدونم آدم وقتی توخونه باباش باشه باید ...

الهی بگردم 🥺 عزیییزدلم

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!
امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد ولی میگم اگه مشکل چندانی نداره ودوستت داره ومرد زندگی هست ازدواج کن ف ...

تو سایت همسریابی عضو بشید خیلی موردای خوبی هست شنیدم

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!
سايت معتبر نمیشناسم دوستم ندارم اینجوری پیداکنم

سایت رایگان پیوند رو امتحان کن گلم از شهر خودت و با شرایط فعلی خودت مورد خوب پیدا کن 

ازش بدم میاد برم زنش شم؟ 

نه گلم منظورم اینه جبهه نگیر همه جوانب رو بسنج همه خوبیا وبدیهاشو بذار کنارهم ببین اگه خوبیاش بیشتره بیشتر درموردش فکر کن شاید این وسط یه مهرومحبتی ایجادشد البته هرگز نمیگم برو زنش بشو.