2777
2789

دوستان من چند ماه پیش زایمان کردم طبیعی... بعد بخیه خوردم، داخل واژن هم بخیه زد ماما... بعد ببخشید میرفتم دستشویی ازهمون اوایل حس زایده داشتم میگفتم همون بخیه هاست. الان ک تو آینه دیدم  فکر میکنم شبیه زگیل هستن(عکس های تونت)... روز ده زایمانم ک رفته بودم دکتر گفت بخیه هات خوب جوش خورده و چیزی از زگیل هم نگفت. بنظرتون الان این هایی ک داخل و ورودی واژنم دیدم همون بخیه های داخلی هستن  ک شبیه زگیا جوش خوردن یا زگیلن؟  دکتر م این هفته هم نیست ک برم معاینه وپاپ اسمیر. 

رفتی بپرس.چنتا بخیه خوردی

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارم . گوشتای کوچولو کوچولوان‌. آدم فکر می‌کنه زگیله‌ ولی اون گوشتای بخیس

واقعا؟ خداروشکر، برا منم همین جوری ک گفتین... چون من علایم دیگه مثل  سوزش و خارش و خونریزی ندارم. 

اهام ممکنه بنظرتون؟ خودم تا قبل آینه ببینم همینو میگفتم، الان ک دیدم عین دایره بودن برجسته. 

نگران نباش جای بخیه یخورده جمع میشه معمولا همونه احتمالا

لطفا کامنت من را لایک نَنُمایید🗿
واقعا خداروشکر... چون من علایم دیگه سوزش و خارش و خونریزی ندارم. 

ورودی اول واژنته؟؟؟ دست میزنی حسش میکنی زیرانگشتت؟ اگه اینجوریی بدون از زایمانته‌ چون منم همینم یکی از خواهرامم‌ اینطوریه‌ 

ببخشید با طبیعی گشاد نمیشه؟

چرا ولی اگه بخیه ماما خوب بزنه مخصوصا داخل رو، نه تازه شاید از دوران دختری هم بهتر شاید  بشی، ولی دوستم فقط بیرون براش زده بودن الان ک حسابی ناراضی هست و میخواد بره عمل.