2777
2789

فقط نوازندگی 🙃💛

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد 🙃 واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون🌼واسه بوی غذای مامان 🥘 واسه خوراکی خریدنای بابا🍬واسه لذت خاروندن جای کش جوراب🧦 واسه حس خوب کندن چسب خشک شده روی دست 👐واسه خوردن ته دیگ سیب زمینی 🍟واسه مزه نارنگی🍊واسه بوی خیار🥒واسه طلوع خورشید🌝واسه آرامش شب🌚واسه بوی لاک 🖌بوی چوب سوخته ،بوی بنزین،بوی نم بارون روی خاک☔بوی کتاب نو📚بوی قهوه تو خیابون☕خدایا شکرت واسه صدای دریا🌊صدای آتیش توی جنگل 🔥صدای بارون رو شیروونی🏚واسه صدای راه رفتن روی برگ های خشک شده توی پاییز🍂🍂🍁واسه صدای راه رفتن روی برف تو زمستون واسه وقتایی که با اولین نگاه سر نوارچسب و پیدا میکنیم،واسه بوی تن نوزاد چایی تو هوای سرد .لیسیدن انگشت بعد خوردن پفک نمکی ،واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت 🤲🤲💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پادکست 

باشگاه

پیاده روی 

خرید 

موزیک

روتین پوست و مو 

شنا 

کافه

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

باخداحرف زدن پیاده روی باآهنگ

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍