2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای من چجور فراموشش کنم خیلی دلم شکست وقتی گفت تو تحمل نمیکنی بازم برمیگردی خودت زنگ میزنی.. 💔

حال خودم بهتر از تو نیست،،،ولی من التماس نکردم چون معتقدم غرور خیلی خوبه،،،تو هم نظراتی که برای من نوشتن و بخون،،شما چند سالته؟

ببین قشنگم آدما که بیخود عاشق و دلبستع شخص مقابل نمیشن حتما اون طرف کاری کرده و ابزار علاقه ورفتار خ ...

دقیقا همینطوره که شما میگی

بهت یه سایت پیشنهاد میکنم سایت داداش رضا

حالتو خوب میکنه

حال خودم بهتر از تو نیست،،،ولی من التماس نکردم چون معتقدم غرور خیلی خوبه،،،تو هم نظراتی که برای من ن ...

وای من هرچقد هرچی میشد مقصر اون من التماس میکردم.. دیگه گفتم میرم واسه همیشه گفت تو هیچوقت فراموشم نمیتونی کنی بازم برمیگردی خودت زنگ میزنی..💔 

مرسی ازینکه واسم وقت گذاشتی،،،حرفات دقیقا همه درسته،دقیقا حال شما رو دارم،،بعد چند وقت خوب شدی،،واسم ...

خواهش میکنم عزیزم

من الان دو هفته هست ک شروع کردم این روش رو خیلی بهم کمک شده یعنی فکر میکردم هیچ وقت خوب نمیشم و نمیتونم کنار بیام واقعا تاثیر معجزه رو دیدم تو زندگیم با توکلی ک بخدا کردم 

چشم قشنگم امیدوارم ک از بند این غم بزرگ و آشفتگی بی ارزش نجات پیدا کنی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اگه درخواست دادم ،،فقط میخواستم یه خورده باهم دردودل کنیم .همین،،مرسی ازینکه وقت میذاری و جوابمو مید ...

خواهش میکنم اگه سوالی داری بپرس جواب میدم

راستی یه جیزیم بگم

تو درمان افسردگی باخدا بودن خیلی کمکت میکنه

از خیلیا شنیدم و خودمم بهش رسیدم

ارتباطتو با خدا قوی کن 

اون سدیتی هم که به هون یکی کاریبر معرفی کردم دنبال کن

سایت داداش رضا

یه چیز دیگه هم بگم

درسته که کلی بابت این قضیه اذیت شدم و میشمو چن سال از زندگیم بیخودی رفت اما به خاطر همین شکست عشقی اتفاق فوق العاده زیبایی همین دوسال پیش برام افتاد 

اگه هزاربار برگردم عقب بازم همین شکست عشقیو با افسردگی انتخ میکنم چون میدونم که خدا با همین اتفاق میخاد اتفاقای قشنگتری برام رقم بزنه 

صبوری کن 

ماها از کارای خدا سر در نمیاریم

تو درمان شکست عشقی صبر خیلیییی مهمههه 

اون سایتی هم که گفتم سر بزن

من قول ازدواج داده بود بهم

عزیز دلم برای ما هم همه کارا اوکی کردیم که دیگه رسمی بشه 

همه مطلع بودن 

درد من خیلی سنگین بود من بد نابود شدم خیلی دردناک گذشت روز و شبم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
 دقیقا همینطوره که شما میگی بهت یه سایت پیشنهاد میکنم سایت داداش رضا حالتو خوب میکنه

ممنون عزیزم حتماً 

الان خداروشکر خیلی خوبم 

قبلا حتی نمی‌تونستم سر کار برم 

تو اتاقم خودمو حبس کرده بودم 

خواهش میکنم اگه سوالی داری بپرس جواب میدم راستی یه جیزیم بگم تو درمان افسردگی باخدا بودن خیلی کمکت ...

👌👌👌👌

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز