2777
2789
عنوان

کنکوریا، مشاور ها، هر کی از کنکور چیزی میدونه بیاد لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 28 پست
ریاضی کرمی عالی رودست نداره فیزیکم باید ببینی با کدوم اوکی براتی پیشنهاد میدم

ریاضی کرمی در حد کنکور دیروز هست؟ ریاضی کنکور دیروز افتضاحححح بود افتضاحححححح

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرمی در حد کنکور دیروز میگه؟ کنکور دیروز افتضاح بود، واقعا افتضاححح یحیوی از صفر میگه؟

ندونم فقط از زیر صفر میگه کرمی

اره

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥

بچه ها زیست کیو میبینین

عزیزم یه سوال من چن سالی از درس دورم میخوام کنکور تجربی بدم رشتم ریاضی بود الان زیستو شروع کردم در چه صورت استاد لازمم؟؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سلام عزیزم من تو تاپیکات خوندم که شما رشته انسانی بودی الان داری تجربی میخونی درسته؟الان راضی هستی؟ ...

سلام عزیزم، ببخشید زیاد سایت نمیام، الان اومدم دیدم پیامتو

والا راضی بودنشو که بهترین تصمیمم بود، چون من واقعا از انسانی متنفر بودم و عاشق تجربی

ببین الان شرایط یکم فرق کرده، به کنکور امسال که نمیرسی واقعا، برای کنکور سال بعد هم باید هم دروس یازدهم تجربی و هم دروس دوازدهم تجربی رو امتحان نهایی بدی

تونستن یا نتونستنش به خودت و علاقت بستگی داره 

سلام عزیزم، ببخشید زیاد سایت نمیام، الان اومدم دیدم پیامتو والا راضی بودنشو که بهترین تصمیمم بود، چ ...

عزیزم منم همینطور از رشته انسانی متنفرم به زیست هم علاقه ندارم ولی ریاضیم عالیه 

ولی فعلا تصمیممو نگرفتم