2777
2789

مامانای شما هم وقتی یه بار کارهای خونه رو نمیکنید میگن تو هیچوقت کار نکردی که بخوای بار دومت باشه؟!😐

فقط یه امروز حوصله نداشتم بعد مامانم گفت تو کی کار کردی دفه دومن باشه در حالیکه همیشه کمکش میکنم هروقت یه بار نکنم همین حرفو میزنه آخه منم که ۲۴ ساعت نمیتونم کمکش کنم منم خودم کارای خودمو دارم درسام هست 

شمام اینطوریه؟

کلا تیکه کلامای مامانای ایرونی عه  

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی مبگع.ولی وقتایی ک لباس اتو میکنم با ظرف میشورم چیزی نمیگه چون از این دوتا کار بشدت بدش میاد و حاضر نیس انجام بده😂😂و خب غر هم نمیزنه..تشکرم میکنع قربونش برم😂😍😊

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍