2777
2789
عنوان

دیروز و امروز بی بی چک همون دقیقه اول مثبت شد ولی خونریزی دارم الان

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 57 پست
ممنون رعایت میکنم من این ماه معده درد داشتم هیچی نمیتونستم بخورم

اره معده درد خیلی بده لامصب

ببین روهم روهم غذا نخور بین میوه و غذا فاصله بده

اب همراه و بلافاصله بعد غذا نخور تا معدت اذیت نشه

و شکمتوخالی نذار باشکم خالی دارو نخور معدتو نابود میکنه قرص بدون اب نخور معده رو میسابه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من شیاف جواب نمیده بزارم خونریزیم قطع نمیشه

عدسو بذار توآب جوونه بده بعد بجوشون و بکوب نمک بزن بخور صبح

این برای رفع خونریزی خوبه پیامبرگفته سویق عدس بخورین

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
تنها راهش  اینه ک ی دکتر درست و حسابی ک حالیش باشه چته پیدا کنی ب حرف این خاله خان باجیام گوش ن ...

دکتر خیلی رفتم هر دکتری که گفتن خوبه رفتم یکی خیلی تعریف میکردن ازش مال همین سقط مکرر بود وقتی رفتم یک جوری دعوام کرد که دیگه گفتم عمرا پامو بزارم اونجا آخر کارم دارو نداد گفت بچه داری بهت دارو نمیدم برو جلوگیری کن بچه نیار انگار اون میخواد پول خرج کنه

یعنی چهارتا رو تو همین دوسال سقط کردی 

عزیزم تاریخای بارداری من و تو خیلی شبیه همه منم تیر ۱۴۰۰و دی ۱۴۰۱باردار شدم.الان حالت خوبه با بزرگه چیکار میکنی اریت نیستی

یک مادر جوان،صاحب اشتباهات و تجربیات،سرشار از عشق به زندگی🌱
من به دکتر گفتم میشه باردار باشی و لکه بینی و اینا داشته باشی گفت اره باید استراحت مطلق داشته باشی

عزیزم اولا امید داشتم ولی دیگه امیدی نمونده برام من چند روز بعد از خونریزی عدد بتا میاد پایین و شیاف هم اصلا جواب نمیده برام حتی اگر استراحت مطلق باشم هرچی خدا بخواد همون میشه من که فردا میرم دکتر این ماهم صبر میکنم اگر نشد میرم آی وی اف

عزیزم اولا امید داشتم ولی دیگه امیدی نمونده برام من چند روز بعد از خونریزی عدد بتا میاد پایین و شیاف ...

هرچه ما خواستیم نه آن شد

هرچه خدا خواست همان شد

انشاءالله به آرزوت برسی عزیزم🙏🤲♥

آخه سنو الان چیزی نشون نمیده برم

اره ولی می‌تونه بهت بگه علت خونریزی چیه منم تو پنج هفته خونریزی داشتم فهمیدم یک لخته خون کنار کیسم بوجود آمده 

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

عزیزم تاریخای بارداری من و تو خیلی شبیه همه منم تیر ۱۴۰۰و دی ۱۴۰۱باردار شدم.الان حالت خوبه با بزرگه ...

سلام عزیزم انشاءالله که تو خوب باشی🤗حالم که بشدت بده ،خیلی خیلی خستم دوست دارم زودتر تموم بشه،بزرگه هم دمار از روزگارم درآورده همش باید دنبالش بدوم که مبادا کارخرابی کنه و به خودش آسیب بزنه،چند هفته هستی،تفاوت بچه هات چند ماه میشه خودت چند سالته

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

گلم لکه بینی شما چه رنگی بود؟

اولش ترشحات قهوه ای تقریبا تا۸ هفته.دوسه روز بود خوب شده بودم بااینکه بازم استراحت بودم تو خواب تو ۸ هفته خونریزی کرده بودم زیااااااد.رفتم سونو گف هماتوم داری و فعلا بازم استراحتم و قهوه ای شده تا انشالله بند بیاد

اولش ترشحات قهوه ای تقریبا تا۸ هفته.دوسه روز بود خوب شده بودم بااینکه بازم استراحت بودم تو خواب تو ۸ ...

خدا حافظش باشه عزیزم،من از ۲۸سیکلم که دوروز پیش میشه لکه قهوه ای دارم،هرزگاهی میبینم اقدامی بودم،ولی خونریزی شروع نمیشه،دردم دارم،ممکنه حامله باشم چهار ساله اقدامم😢

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
دلایل سقط عفونت گردو خاک نگه داشتن ادرارو مدفوع و تحرکه تغذیه نامناسب 

سقط یه دلیل دیگه ام هم داره احتمال زیاد ویتامین خونت بالاست ، برا همین لقاح تشکیل میشه و لی خونریزی میکنی ، برای یکی از اقوام پیش اومده این مورد