بچها من فردا معد پریودیم هست هم دیروز هم امروز بی بی چک خیلی سریع مثبت شد الان کمر درد دارم و خونریزی دوباره میخوام سقط کنم خدایا بسه دیگه این میشه پنجمی خب میخوای بگیری چرا میدی خب 😭😭
تنها راهش اینه ک ی دکتر درست و حسابی ک حالیش باشه چته پیدا کنی ب حرف این خاله خان باجیام گوش ن ...
دکتر خیلی رفتم هر دکتری که گفتن خوبه رفتم یکی خیلی تعریف میکردن ازش مال همین سقط مکرر بود وقتی رفتم یک جوری دعوام کرد که دیگه گفتم عمرا پامو بزارم اونجا آخر کارم دارو نداد گفت بچه داری بهت دارو نمیدم برو جلوگیری کن بچه نیار انگار اون میخواد پول خرج کنه
من به دکتر گفتم میشه باردار باشی و لکه بینی و اینا داشته باشی گفت اره باید استراحت مطلق داشته باشی
عزیزم اولا امید داشتم ولی دیگه امیدی نمونده برام من چند روز بعد از خونریزی عدد بتا میاد پایین و شیاف هم اصلا جواب نمیده برام حتی اگر استراحت مطلق باشم هرچی خدا بخواد همون میشه من که فردا میرم دکتر این ماهم صبر میکنم اگر نشد میرم آی وی اف
اره ولی میتونه بهت بگه علت خونریزی چیه منم تو پنج هفته خونریزی داشتم فهمیدم یک لخته خون کنار کیسم بوجود آمده
قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد میکنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا خدایا قلبم شکسته🤺💔 میدونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم». خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی میدونم که میشنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی. خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰. خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش مامان دوتا جوجه فسقلی
عزیزم تاریخای بارداری من و تو خیلی شبیه همه منم تیر ۱۴۰۰و دی ۱۴۰۱باردار شدم.الان حالت خوبه با بزرگه ...
سلام عزیزم انشاءالله که تو خوب باشی🤗حالم که بشدت بده ،خیلی خیلی خستم دوست دارم زودتر تموم بشه،بزرگه هم دمار از روزگارم درآورده همش باید دنبالش بدوم که مبادا کارخرابی کنه و به خودش آسیب بزنه،چند هفته هستی،تفاوت بچه هات چند ماه میشه خودت چند سالته
قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد میکنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا خدایا قلبم شکسته🤺💔 میدونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم». خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی میدونم که میشنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی. خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰. خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش مامان دوتا جوجه فسقلی
اولش ترشحات قهوه ای تقریبا تا۸ هفته.دوسه روز بود خوب شده بودم بااینکه بازم استراحت بودم تو خواب تو ۸ هفته خونریزی کرده بودم زیااااااد.رفتم سونو گف هماتوم داری و فعلا بازم استراحتم و قهوه ای شده تا انشالله بند بیاد
اولش ترشحات قهوه ای تقریبا تا۸ هفته.دوسه روز بود خوب شده بودم بااینکه بازم استراحت بودم تو خواب تو ۸ ...
خدا حافظش باشه عزیزم،من از ۲۸سیکلم که دوروز پیش میشه لکه قهوه ای دارم،هرزگاهی میبینم اقدامی بودم،ولی خونریزی شروع نمیشه،دردم دارم،ممکنه حامله باشم چهار ساله اقدامم😢