2777
2789
عنوان

بارداری بعد از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 24 پست
من چهار ماه بعد از سقط باردار شدم هیچ قرصی هم مصرف نکردم ماشالله پسرم سالم و تپل و خوشگل بدنیا اومد ...

ماشاالله عزیزم انشالله سالم و سلامت باشن 

کنجد کوچولوی مامان منتظرم زودی بیای تو دلم - و خوشبخٺانہ خدا...[ خیلے بزرڱ‌ٺر از دلواپسےهاے ماسٺ..🤍🌸 ]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقویتی ویتامین دی و دی 3و آهن حتما بخور بعدش من لتروزل خوردم از اول پریودم شبی 2 تا 

آخه لتروزول برای پلی کیستیک کار برد داره من خداروشکر کیست ندارم سونو دادم

کنجد کوچولوی مامان منتظرم زودی بیای تو دلم - و خوشبخٺانہ خدا...[ خیلے بزرڱ‌ٺر از دلواپسےهاے ماسٺ..🤍🌸 ]
ماشالا😍برای منم دعا کن با سزارینم‌موافقت شه...

ان شاالله قبول میکنن و به سلامتی نینیتو بغل میگیری😍

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
ماشاالله عزیزم انشالله سالم و سلامت باشن 

ممنونم عزیز💚😘

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
چون تو بارداری بعدی خون‌رسانی به جنین بهتر انجام بشه و خون لخته نشه

اگر نیاز نداشته باشی الکی بخوری تو بارداری خونریزی و لکه بینی پیدا می کنی! 

الکی نمیشه خورد

مگر اینکه ازمایش مربوطه رو بری بدی اگر لازمه بخوری

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
لتروزول و قرص های دیگه کیست میارن، شما که باردار شدی این یعنی بدن خوبی داری، نیازی به قرص های اضافه ...

درسته عزیزم ولی همش ترس سقط دوباره رو دارم 

من تقریبا کمتر از دوماه بعد سقط حامله شدم

من دقیق سه ماه گفتم بگذره بعد الان دارم اقدام میکنم انشالله بگیره و بمونه برام