2777
2789
عنوان

با همکارم خیلی بد دعوا کردیم،دلم بدجور شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 2972 بازدید | 123 پست

خجالت نداره بایدباافتخارجواب میدادی اره ازفقربه اینجا رسیدم باروزی حلال تلاش وهمت خودم هیچ وقتم یادم نمیره کی بودم الانم دست هم نوع خودم میگیرم به جای بالابرسه 

دقیقا،بزار از حسودی بترکه اصلا واست مهم نباشه

ممنون ک وقت گذاشتی واسم . اره الان مشکلم اینه دلم خیلی غمناکه گذشته ام ،فقیر بودن و بی پولی شدیدم نقطه حساس منه خیلی دلم‌شکسته فقط 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بابت نظرتون . منم قصد ندارم دیگه باهاش حرفی خارج از کار بزنم فقط دلم بدجور شکسته . دیروز رفتم ...

خدا رحمتشون کنه.

حق با شماست عزیزم .درسته که مردم ویترین زندگیتون رو میبینن ولی خودتون که میدونین تو این سالهاچی بهتون گذشته که الان این جایگاه رو دارین.

به خودتون افتخار کنین عزیزم .و همه چیز که آزارت داده رو بسپار به خدا .

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
خجالت نداره بایدباافتخارجواب میدادی اره ازفقربه اینجا رسیدم باروزی حلال تلاش وهمت خودم هیچ وقتم یادم ...

سلام عزیزم مرسی اومدی نظر دادی  و وقت گذاشتی واسم . 

خجالت که نکشیدم ولی دلم شکست خیلی ناجور همش اشکی میشم . 

واقعا از فقر و نداری مطلق تلاش کردم اینجا رسیدم ولی الان دلم بدجور شکسته به کسی هم نمیتونم بگم 

ممنون ک وقت گذاشتی واسم . اره الان مشکلم اینه دلم خیلی غمناکه گذشته ام ،فقیر بودن و بی پولی شدیدم نق ...

خواهش میکنم عزیزم،اتفاقا باید به خودت افتخار کنی که از اونجا به اینجا رسیدی، تو شرایط خوب همه میتونن موفق بشن، هنر نیست

خدا رحمتشون کنه. حق با شماست عزیزم .درسته که مردم ویترین زندگیتون رو میبینن ولی خودتون که میدونین ت ...

خیلی ممنونم خدا رفتگانتون رو بیامرزه ،چه حرف قشنگی زدید درسته میسپارمش به خدا . خدا جوابشو بده. ممنون که اینقدر خوب و مهربونی 💚💚💚

سلام عزیزم مرسی اومدی نظر دادی  و وقت گذاشتی واسم .  خجالت که نکشیدم ولی دلم شکست خیلی نا ...

سلام بیخیال اصلابرات مهم نباشه تاافتخارکن باتلاشت اینجارسیدی نه باپارتی وپول بخدادکتره بهتزین دکتره شهرمابهدمطبش نوشته بوداگه واقعانداری پول ویزیت داروهم ازخودم بگیریادم نمیره که منم فقیربودم به بهترین جارسیدم بابت پولشم صلوات به روح پدرمادرم بفرستین پس ببین اگه تلاشت رسیدی افتخارکن بهش و بگو همون موقعه افتخارمیکنم به اینجارسیدم ویادم نمیره کی بودم

خیلی ممنونم خدا رفتگانتون رو بیامرزه ،چه حرف قشنگی زدید درسته میسپارمش به خدا . خدا جوابشو بده. ممنو ...

خواهش میکنم عزیزم

همیشه باید سپرد به خودش بهترین زمان، بدترین تاوان رو میدن برای شکستن دل دیگران.

حالا انشااله خدا از اون آدم هم بگذره 

ولی شکستن دل تاوان داره

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
سلام بیخیال اصلابرات مهم نباشه تاافتخارکن باتلاشت اینجارسیدی نه باپارتی وپول بخدادکتره بهتزین دکتره ...

همیشه خداروشکر میکنم .نمیخوام ناله کنم .  یادمه بچه بودم یک جایی زندگی میکردیم آب نداشتیم برف رو اب میکردیم میجوشوندیم میخوردیم . شام نداشتیم نون و جایی شیرین میخوردیم . خیلی سختی ها کشیدم.از ۱۵ سالگی کار کردم .چه حرفایی که نشنیدم . رفتارهای تحقیر امیز و ... ولی الان خداروشکر میکنم .باید برم یک جایی بشینم کامل گریه کنم تا خالی بشم دیگه اشکی نشم . خیلی ممنونم ازت وقتتو میذاری برام 

برخلاف چیزی که اکثریت فکر میکنن مردا هزاران برابر حسودتر از زنها هستن و چشم دیدن موفقیت بقیه رو ندار ...

بعد از ۱۳ سال کار در محیط شرکت واقعا به این نتیجه رسیدم مرد ها خاله زنک تر و حسود ترن 

ببخشید ازکجا شرایط شمارو میدونست؟؟

من از سن کم توی این شرکت کار میکنم محل زندگی ام نزدیک کارخونه اس و کارگرا خانواده منو میشناسن . کلا منو میشناسه همکارم . حرفا به گوش همه میرسه.بخاطر همین تقریبا همه از اوضاع من با خبر هستن .

من از سن کم توی این شرکت کار میکنم محل زندگی ام نزدیک کارخونه اس و کارگرا خانواده منو میشناسن . کلا ...

ببین چقدر حسودیتو کرده داشت میترکید دیگ بنده خدا

ناراحت نباش بلکه جات بودم ب موقعیتم و خودم میبالیدم 

اون بدبختم بره چونشو بزاره تو سطل یخ😂

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
اینی که میگم شعار نیست واقعیته  تو خیلی با عرضه تر از همه ای که خودتو از صفر رسوندی به ۱۰ پای ...

سلام عزیزم ممنونم از پیامت . اره خداروشکر افتخار میکنم فقط دلم شکسته هی اشکی میشم جون نقطه حساسم گذشته مه. صمیمی نمیشم‌ ولی در جریان گذشته منه مون محل کارم نزدیک خونه مادرمه کارگرا مال محل مادرمن بخاطر  . تصنیم دارم همین سلام خداحافظ باشیم ولی همه ۸ ساعت رو کنار همیم و تو همه جلسات اون هم هست این سخته واسم 

سلام عزیزم ممنونم از پیامت . اره خداروشکر افتخار میکنم فقط دلم شکسته عی اشوی نیشم جون نقطه حساسم گذش ...

لزومی نداره از احساست از قلب شکستت خبر داشته باشه لبخند بشه سلاحت

بسپرش به خدا

🌱 دوباره سبز خواهم شد 🌱