2777
2789
عنوان

مانتو عبایی یا عبا

1532 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من پارچه خریدم تحویل دادم مانتو عبایی برام بدوزن مشکی برای محرم هنوز آماده نشده و اینکه اولین بار ک همچین مدلی میخوام بپوشم الان سوالم اینه برا زیرش چه نوع شلواری مناسبه؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید عکس یا اسم و نوعش بگید

زیر مانتو ابایی اکثرا ساپورت مانند می‌پوشن دیگه 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با کفش تخت یا پاشنه بلند ؟ آخه اکثرا دیدم از این کفشهای پاشنه دار کارمندی میپوشن باهاش

من با جفتش میپوشم.حتی با کتونی

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
اگه مانتو عبایی بلند هست ساپورت بپوش ما جنوبیها چون بلند میپوشیم زیرش ساپورت میپوشیم

جنوبی ها که ما دیدیم اصلا شلوار ندارن با ش*ورت و سوتینن فقط یه عبا جلو باز اونم روش میندازن

تورو خدا بهتون برنخوره نمیدونن شاید همه اینطور نیستن ولی حاضرم قسم بخورم اونجا که ما رفتیم اکثرا همین بودن حالمون به هم خورد برگشتیم

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
اصلا اینجور نیست ، زیرش لباس میپوشن

کاش عکس گرفته بودم نشونت میدادم کیش چ خبر بود عین ج* خونه به خدا حالت تهوع میکیرن کسایی که از شهرای دیگه میرن

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌