2777
2789
عنوان

روشنفکرا بیان اینجا

261 بازدید | 34 پست

به نظرتون روشن فکری یعنی ازادی کامل؟!از هربحاظ؟یعنی کسی ک ازادی رو برا همه ترجیح بده روشن فکره و ادم عاقل؟کسی ک ن نیست؟لطفا بدون دعوا و توهین حرف بزنیم دعوا ک نداریم میخاییم نظر همیدیگرو بخونیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشن فکری یعنی فکرت درست کار کنه با آگاهی به ادم فهمیده و باعقل و منطق درست میگن فهمیده آزادی اگ منظورت پوشش هس اصلا ربطی به روشنفکرق نداره ادم روشن فکرهم برای خودش هم بقیه ارزش قاعله ادم محترمیه و حدخودشو میدونه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

عزیزم یک چیزی میگی ها. این توصیفات که میشه بی بند و بار . آنارشیست. از نظر من روشنفکر کسی هست که بدون چهار چوب های فکری خودش بتونه تجزیه و تحلیل کنه .بدون این که داخل حصار کلیشه و فرهنگ و عرف جامعه اش محدود بشه بتونه خوب وبد رو با منطق خودش بشناسه

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش

روشن فکر از نظر من یعنی کسی که ذهن بازی داره و بدور از تعصبات میتونه به مسائل نگاه کنه و تحلیلشون کنه.

اینکه میگی یعنی کسی که آزادی رو برای همه میخواد، باید دید اصلا از نظرت آزادی چه مفهمومی داره...

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
ن .یک انسان حق کار نادرست رو نداره حتی اگه دلش بخاد

تو روشنفکری این چیزا معنایی نداره 

من دیدم زنها رابطه های متعدد دارن و اسمشو روشنفکری میزارن و بروز بودن ...یا فکر میکنن هر چی برهنه تر باشن روشنفکر ترن....برهنه بودن کار درستیه بنظرت؟

البته من با این تعریف از روشنفکری مخالفم 

بنظرم روشنفکری فرق داره با هرزگی

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره

خداوند همه بندهاشو آزاد و با اختیار کامل آفریده

که هر جور مایلن سرنوشت خودشونو رقم بزنن با اختیار و عقل و عملشون

ولی راهنمای کامل رسیدن به سعادت رو هم پیش روشون گذاشته و همه جوره هدایتشون کرده به اون سمت

روشن فکری یعنی فکرت درست کار کنه با آگاهی به ادم فهمیده و باعقل و منطق درست میگن فهمیده آزادی اگ منظ ...

منم همینو میگم .روشن فکری ب معنی این نیست ک شبا تا صبح بیرون باشی یا دوست پسر داشته باشی .یا ازاد ازاد باشی روشن فکری معنیای دیگه ای هم داره