2777
2789
عنوان

فروش طلا برای هزینه بارداری

454 بازدید | 28 پست

سلام دوستان میخواستم ببینم نظرتون در مورد اینکه یکم طلا بفروشم برا هزینه های بارداری و زایمان چیه ؟به نظرتون عاقلانست یا نه ؟

اخه ۴ ساله صبر کردیم منم یه مشکلی داشتم که به خاطر اون اقدام نکردیم همم مشکلات مالی از طرفی هم مستاجریم و دوس داشتم طلاهامو نگه دارم واسه کمک هزینه خونه خریدن ولی الان میبینم دیگه فرصتم برا بارداری داره تموم میشه ۳۱ سالمه و بیشتر از این نمیتونم ریسک کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم، ولی برای بعد از بارداری چی؟! بازم طلا داری بفروشی یا فکر دیگه ای کردی؟! آخه بچه بدنیا میاد کلی خرجای یهویی و برنامه ریزی نشده پیش میاد 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

آره بنظرم

بالاخره خرج یه دونه رو میشه داد

حیفه خیلی لذت داره 

براش پدر و مادر مهربون و حامی ای باشید دو قرون کم و زیاد میگذره 

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.
اره میخوام برم حتما

من فروختم برایدعمل رحمم

شرایط شمارونمیدونم 

ولی بچه اگه میخواین مهمه چون فرداروزی بهت میگن ومیگه شوهرت بچه نداریم

خدابزرگه انشالله مشکل مالیتونم رفع میشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

من نزدیک تخمک گذاریم رابطه داشتم این شوهر ......از عمد بدون هماهنگی واسه خودش ریخته(طبیعی جلوگیری داشتیم)دخترم هفت سالشه دوست داشتم دومی رو تحت نظر باشم اگه خدا خواست پسر باشه این خودسر کار خودشو کرده از اون روز تموم دلم ریخته بهم میگیره ول میکنه میترسم باردار باشم....‌

خدا جونم ممنون ازت